Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев рекъл: „Хората измират от хаоса“, а ехото отвърнало – Христо Иванов, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Слави Трифонов….

Мрежата

Радев рекъл: „Хората измират от хаоса“, а ехото отвърнало – Христо Иванов, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Слави Трифонов….

Снимка:

Фотографът и режисьор Виктор Димчев, Фейсбук

Румен Радев рекъл: "Хората измират не от коронавируса, а от хаоса и лошото качество на живот."

А ехото му отвърнало:

Христо Иванов: Хората измират, защото мафията е овладяла цялата държава, която е в ръцете на Пеевски и Доган.

Корнелия Нинова: Хората измират, защото нямат визия за България.

Мая Манолова: Аз не знам от какво измират хората, но утре ще разбера и ще направя протест по темата с Майките от Системата ни убива.

Слави Трифонов: 30 години пея чалга, а хората така и не спряха да си умират, но дойде време да сложим край на това.

Румен Петков: Ако бяхме послушали Русия преди четвърт век, сега не само щяхме да имаме АЕЦ Белене, но нямаше и да умираме хич.

Надпис на панелка в София: Сички ше умрем

Пънкарите: Ние няма да умрем

Орландовци: Тук умрелите живеят, тук немите говорят   


Коментари (12)

кесо Преди време Гърция алармира, че у тях вече са на изчезване популярните в миналото оплаквачки на умрелите. Сигур ще направим голяма услуга на комшиите ако им харижем нашите професионални "оплаквачки" изброени от Виктор Димчев. Те тъкмо са влезли в отлична "спортна форма" след толкова месеци на усилен оплаквачески труд по улици, площади, телевизионни студия и дори европейските институции. Таман работа за тях.
27.11.2020 21:37 / Отговор
Ехооо.. ..ТЪПАНАР Р.Р ИМПИЙЧМЪНТ, СЪД И ЗАТВОР те чака, така че си стегни куфарчето с милионите , които успя за 4 години ДА НАБЛЪСКАШ от ДАЛАВЕРИ в ОФШОРКИ , че може да ти потрябват в затвора да спиш на тях ПФУУУУУУУуууууу..ГАДЕН, ДОЛЕН, ПЕДЕРАСТ ИЗВРАТЕН с голи мацки да тичаш по гол гъз , и на тези снимки ще се зарадваме скорооо...Ха, хааа..
28.11.2020 00:13 / Отговор
Калин Единствената задача на Христо Иванов, ако влезе в парламента, ще е да отклонява пари за Прокопиев и другите олигарси от групата.
28.11.2020 09:27 / Отговор
Христо Иванов НЯМА да влезе в парламента!
28.11.2020 13:22
Леин ТЪПО. ПО-ТЪПО. НАЙ-ТЪПО Е ТОВА Е НЕДОУЧЕНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ.
КРЪГОМ И У СЛАВЯНОВО.
28.11.2020 10:19 / Отговор
Значи демагогът продължава да твърди, че от коронавирус не се умира. Ако сега той управляваше същото щеше да обясни на умрелите. Ако се умира от хаос интересно кой е най-големият катализатор на хаос в държавата пред последните месеци. Освен това Борисов като една ламя е изпил водата на Бургас и е вдишал целия чист въздух на София. Нищо от това нямаше да се случи през социализма.
28.11.2020 11:21 / Отговор
Ами като няма компетентни лекари, апаратура и лекарства, разбира се, че умират от хаос. Разкарват болен от пневмония, без Ковид, от болница в болница, и не го приемат. Това е геноцид.
28.11.2020 17:13
Геноцид е пропагандата на Радев и БСП. Лъжите, с които давите нещастния народ, дано се задавите и вие накрая с тях. Има компетентни лекари, апаратура и лекарства. Не са достатъчни да поемат цялото облъчено от пропагандата множество, което си живееше все едно вирус няма. Всички бяха предупредени, че без спазване на мерки ще стане така. Да причиниш смърт е престъпление, но да обвиниш и осъдиш друг за деянието си не знам как трябва да се нарече.
28.11.2020 18:26
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още