Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радостин Василев: Щетата нанесена от Кирил Петков на държавата е с неясен размер

Мрежата

Радостин Василев: Щетата нанесена от Кирил Петков на държавата е с неясен размер

Снимка:

От Фейсбук профила на Радостин Василев, ИТН

 

 Днес Конституционният съд на Република България защити Конституцията и националния ни суверенитет с единственото решение, което отговаря на закона и фактите. Това решение не е никаква изненада за юристите и е лъч надежда, че сме независима държава, в която се защитава основният закон. Всичко това се случи след безпрецедентен натиск от г-н. Кирил Петков към Конституционния съд чрез недопустими искания, критики и диктовка за решение, противно на правото.

Кирил Петков е бил министър на икономиката в нарушение на Конституцията на Република България. Това е абсолютно безпрецедентно нарушение на основния ни закон. Заради обратното действие на решението на КС по отношение на указа на президента, Кирил Петков реално никога не е бил министър.

Кирил Петков е декларирал неистинни обстоятелства в нарочна декларация. Действал е с пряк умисъл и може да му бъде търсена наказателна отговорност.

Следват поредица от дела за отмяна на актовете на Кирил Петков от заинтересованите страни. Щетата нанесена от него на държавата е с неясен към момента размер.

Това е мое лично мнение и лична оценка на решението на КС и последиците от него. Не ангажирам никого с него.

Силата е в истината!  

 


Коментари (8)

По-нагъл ПИЧ, няма.
27.10.2021 16:44 / Отговор
Радев, върви си!
27.10.2021 16:44 / Отговор
Стефания Кесарова Аз подкрепям Кирил Петков и смятам , че сме долен народ със много долни политици, затова за пореден път заразата ни атакува масово. Ние сме дребна, злобна , завистлива и мързелива нация. Много е тъжно това, което правим – безотговорно, егоистично и неграмотно .
Дано да прочетете двата ми коментара .Аз все- още храня оптимизъм и вярвам , че повече българи ще се завърнат, за да си оправим държавата, има толкова много работа за всеки от нас. Аз вярвам в точността на Слави, но не вярвам във хората, които е избрал.
27.10.2021 18:28 / Отговор
Анна до другарката СТЕФАНИЯ УВАЖАЕМА СТЕФАНИЯ ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ КАТО ТЕБЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ЛЪЖЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ КАТО КИРО ЛЪЖАТА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОТЪВА!
МИНАЛАТА ГОДИНА ПАРТИЙИТЕ НА ПОДМЯНАТА ИЗЛЕЗЕХА НА ПРОТЕСТ ДИРИЖИРАНИ ОТ ДС И ОЛИГАРСИТЕ ,БЪЛГАРСКИТЕ ОВЦЕ СЕ ХВАНАХА НА ХОРОТО И ВЗЕМА ДА ИМ ПРИГЛАСЯТ!
СЕГА ДЪРЖАВАТА ВЪРВИ СТРЕМОГЛАВО НАДОЛУ БЪЛГАРСКИТЕ ОВЦЕ ОТНОВО ГИ ЗАЩИТАВАТ!
ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ,НИКОЙ НЕ Е НАД ТЯХ! ТОЗИ ЛЪЖЕЦ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ! ВЪВ НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ДВОЕН ГРАЖДАНИН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪВ ПРАВИТЕЛСТВО !
И БЪЛГАРИЯ Е ТАКА! ТОЗИ И РАДЕВ СА НАРУШИЛИ ЗАКОНА! Същите тези дето говорят мутри вън! Нагли алчни некадърни предатели!!!! Н
НЕ НЕ Е ОК ДА БЪДАТ БЕЗНАКАЗАНИ!
28.10.2021 09:00
И ОЩЕ Вашият коментар ме изпълва със безнадеждност за България!
Колко тъпи са българите??? Вярвали на ЧАЛГАРА НАРКОМАН ИЛИ КИРО ЛЪЖЕЦА ,ИЛИ РАДЕВ ВОЕННИЯ КОЙТО ОСВЕН ФРАЗАТА " ДОЛОЖИ..."
ДРУГО НЕ ЗНАЕ!!
НО ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ! ДОКАТО ГЕРБ БЕШЕ НА ВЛАСТ
НИЕ МИСЛЕХМЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!
СЕГА СЪС ВРЪЩАНЕ НА КОМУНИСТИТЕ И МАФИЯТА НИКАКЪВ ШАНС!
И МНОГО НАШИ СЪНАРОДНИЦИ ВЪВ ЧУЖБИНА КОИТО НЕ МИЯТ ПИНИИ А РАБОТЯТ КАТО ДОКТОРИ УЧИТЕЛИ И Т.Н МИСЛЯТ КАТО НАС!!!
И МИЕ БЯХМЕ ПРОКУДЕНИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДС И МРЪСНИ КОМУНИСТИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ!!!
28.10.2021 09:06
Светла Лошото е,че Кирчо Лъжеца прибра толкова държавна информация,че беден,гол,бос и гладен едва ли ще стане
27.10.2021 19:53 / Отговор
А що пари раздаде и прибра през ББР, да не говорим!!! Айде, дано сега ги връщат, че са и без обезпечения Вкараха престъпниците във властта
28.10.2021 01:40 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема