Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията

Мрежата

Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията

Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

Ето за такъв маргиналитет и простотия гласувате и пращате в Парламента, драги 99 862-ма сънародници, които сте гласували за "Виличие". Не очаквам да се засрамите.

Това е същият синдром, като с пенсионерите, дето хвърлят пачки през прозореца, щото някой по телефона им е казал, че се обажда от полицията и трябват пари, за да не бъде съдена племенницата им, която не са виждали от 10 години.

Вие така гласувате. И после защо ви били излъгали и как сте били разочаровани - като гласувате за подобни нефелници, точно това заслужавате. Лошото е, че с тази простотия и гражданска безотговорност съсипвате и България. Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията.

***

Пътьом само да предупредя "лидерката" на "Виличие" - някоя си Албена Пекова. Тя била искала партийната субсидия, защото имала нужда, понеже си била продала къщата за 84 хил. евро и ги била "инвестирала" в "Исторически парк" на "идеолога" на "Виличие" Михайлов срещу обещание за луксозен имот с 2 дка двор, но не го получила и сега живеела в полусрутена барака с външна тоалетна.

Драга госпожо, единствените законни разходи, които можете да правите с партийната субсидия, съгласно чл. 29 от Закона за политическите партии, са: "за подготовка и участие в избори, за осигуряване работата на партийните структури, за организационни разходи по провеждане на мероприятия и за други присъщи за дейността на партията разходи".

Всичко останало, включително и жилищните ви нужди, възникнали от неблагоразумието да "инвестирате" в наподобяващи финансова пирамида схеми, е незаконно да се финансира с партийна субсидия. Може и до затвор да стигнете, ако се увлечете да покривате нуждите си с пари на данъкоплатците.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати