Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рашков на лов с милиардера Фуат Гювен?

Мрежата

Рашков на лов с милиардера Фуат Гювен?

Бойко Рашков ловува с турския милионер Фуат Гювен в ловното стопанство на Ракитово край Велинград, твърди ПИК, позовавайки се на сигнал от горски служители. Според медията Гювен е сочен за един от най-близките на Ахмед Доган бизнесмени.

Служителите твърдят, че са били инструктирани да подготвят „като за крале“ терена за лова им още вчера, а базата за спането им снощи. Днес пък в ранни зори да ги очакват в родопските гори между Ракитово и Дорково, като направят всичко възможно в района да няма случайни хора, както и никакви други ловци.

Проверка на място срещнала плътно затворени порти, а в двора – джип със софийска регистрация и еднакви номера. Според медията ВИП гостите са били предупредени за пристигането им и са си тръгнали.

През 2008 г. се разгоря огромен скандал в оглавяваното днес от Бойко Рашков МВР с участието на Гювен. Тогава бе разкрито, че МВР е получавало пари от безмитна търговия с горива в продължение на 17 години от фирмата на турския бизнесмен, която държи бензиностанцията на ГКПП Капитан Андреево и по неясни причини плащала на полицията процент от печалбата си.  


Топ новини

виж още

Актуална тема