Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рашков не призна протеста на превозвачите за легитимен, защото зад него не седят Божков и Цецо Василев

Мрежата

Рашков не призна протеста на превозвачите за легитимен, защото зад него не седят Божков и Цецо Василев

Рашков не призна протеста на превозвачите за легитимен, защото зад него не седят Божков и Цецо Василев - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Христо Стоянов

ЗАЩО БОЙКО РАШКОВ НЕ ПРИЗНАВА ПРОТЕСТА ЗА ЛЕГИТИМЕН

Протестът на превозвачите е спрян поради нелигитимност. Не, че нямат разрешение превозвачите - и окупаторите, довели Рашков на власт нямаха разрешително. Блокираха градовете тогава, посягаха на граждани, трошиха им колите. Накрая полицията се оказа виновна за всичко, защото палените със слама полицаи не изгоряха. Тогава протестите бяха легитимни - от днешна гледна точка на днешните управляващи. Които правеха оборот на яйцепроизводителите, регулираха зеленчуковия пазар... Ама как днешните да ги спонсорират с яйца и домати, като домата се продава на цената на агнешкото, а яйцата вече гонят цената на тестисите... Зад предишните протести стояха Васил Божков, който се бори за арабско-българската дружба в Дубай, а на Запад Цецо Василев укрепва решенията на Ньойския договор в Западните покрайнини на Балканите... А сега - излезли някакви "прошляци", дето плачат от цената на горивата... Не може бедният човек да се организира в протест - Бойко Рашков знае, че бедните не протестират, те се бунтуват. И няма кой да му каже, че това е бунт на гладните, не на жадните... Жадните се кандилкаха на протестите срещу Борисов, гладните уважават храната и не замерят с нея. Защото е грехота... Не е грехота, господин Рашков, да не си допиеш ракията. Християнският канон повелява храна да не се хвърля, храна. Ето, заради това не признаваш за легитимен протеста...  

 


Коментари (7)

attropo пияната дамаджана е най-точното *лице* на ПРОСТАЦИТЕ ОТ ПРОМЯНАТА!Къде сте вие,о,интАлАктуални колоси на мисълта,литературата и науката,Илядото недоволни,подписали онази,*кървавата* петиция против тиранини?Мълчите си,ПРЕСМЕТЛИВИ НЕЩАСТНИЦИ,като *п.... под прана риза*,май?
11.05.2022 15:14 / Отговор
Костадин Аа,споко. И по-лошо идва.Всеки прост народ си заслужава управляващите.Да ни е честита новата промяна. Много се радвам даже,защото тия вече ще ядат дървото.
11.05.2022 21:40
Баба Жана Някой може ли да ми каже Киро Ментата откога живее в България? Изключвам факта колко беше сълзлив баща му пред Цветанка Ризова (не знам как не плака с него и не си разменяха кърпички) и обясняваше как България не е дала нищо на сина му, а колко много му е дала Канада. В Конституцията няма ли изискване за уседналост ( съжалявам, че не съм прочела за това) или и за това излъга?
11.05.2022 23:53 / Отговор
Тити Тия превозвачи са хора на тиквата
12.05.2022 01:15 / Отговор
Бонго Толкова си прост тъп че чак ми е жал за теб ...Нещастник долен ...Боклук...
12.05.2022 20:36
Набора Колко да платя на майка ти ...да я взема за тая нощ...А баща ти най вероятно те е правил от чикия....
12.05.2022 20:38
Марго Пияният Рашков и той веднага да изхварчи заедно с кирчо простото,който се е заблодил по него,по този пиянец здраво сее заблудил?!
12.05.2022 15:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още