Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рашков си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти

Мрежата

Рашков си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти

Рашков си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Виктор Димчев

Бойко Рашков в прав текст си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти, които разкешват стотици милиони. Довел ги на гости най-почтения генсек на МВР, проверен лично от Цветан Цветанов и Атанас Атанасов като свръхдоблестен.

Бойко Рашков обаче не знаел какви хора идват в дома му. Замислям се дали сред другите му гости няма и други престъпници, убийци, черепи, мошеници. Ама той човекът откъде да знае кой идва в дома му?

Бойко Рашков загатна за заплахи толкова, че почнах да се притеснявам за живота на защитения свидетел и бъдещ пандизчия Живко Коцев, чиято смърт би го добавила към Нотариуса до хората, които не могат да бъдат разпитани и на които може да се прехвърли всякаква отговорност, точно както се случваше по време на показните разстрели от 90-те, когато начели на могъщите ни тайни служби стояха... Бойко Рашков и Атанас Атанасов.

Сега същите герои променят новата история на България, умело увличайки цял легион политици и обществени фигури, чието име оттук нататък ще струва точно нула, защото са допуснали такива хора да са лидери на промяната, министри, главни секретари и дори (вице)премиери.

Ето, така работи мафията.

От Фейсбук профила на Стефан Ташев

Бойко Рашков не знаел за престъпната дейност на Димитрови и познанството им с Живко Коцев. Той и Коцев не познава вече. А утре ще пита кой е тоя Кирил Петков?

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати