Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рашков запя в комисията „Пуделгейт“ старата песен за купуване на гласове – откровени лъжи

Мрежата

Рашков запя в комисията „Пуделгейт“ старата песен за купуване на гласове – откровени лъжи

Рашков запя в комисията Пуделгейт старата песен за купуване на гласове – откровени лъжи - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Стефан Ташев

Изнервеният Рашков запя в комисията „Пуделгейт“ старата си песен как спрял купуването на гласове....Това един мит, който бившият комунистически следовател разпространява сам пред обслужващите го „журналисти“ от три години. Разкрил схемите в Хасково...Това са откровени лъжи, които не се потвърждават от нито един факт. Нещо повече.

По времето на „Екзекутора“, който се хвалеше как е преподредил политическата карта на България, заявяваше на политическите си опоненти, че са „приключили“ и са „бивши хора“, хиляди българи бяха арестувани, преседяха по 24 часа в арестите с полицейско задържене и ги пускаха  без обвинения.

Докато Рашков бе министър и на изборите през лятото на 2021 година и на двойните през октомври за президент и парламент, няма нито един осъден, нито един, за купуване на гласове и търговия с вот. И това е лесно проверимо.

Доста от арестуваните осъдиха МВР, но нали Рашков  не плаща, плащаме ние от данъците си.

Емблематичен бе случаят в Кирково, където активисти на ГЕРБ бяха арестувани за 24 часа, стояха без обвинения в килии, а после осъдиха МВР. На делото полицията на Рашков дори не бе представила пред съда „заявителския  материал“, тоест доноса, по който бяха арестувани тези хора. Толкова за борбата му с купуването на гласове.

Колкото до „свидетелите“ Димитрови, за които „Екзекутора“ размахваше някакви листове, не знаех, че министъра на вътрешните работи лично води „разследвания“, разпитва свидетели и т.н. На тези глупости вярват само Венеция, Киро, Асен и Лена.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети