Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри…

Мрежата

Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри…

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Миии-ррр-но пред промяната на ген. Румен Радев! За пооо-чест!

Някой извратен ум и латентен социопат е решил да  изпрати на дебатите за икономика и енергетика: Румен Овчаров, Румен Гечев, Драгомир Стойнев, Трайчо Трайков.

Ура! Продължаваме напред по пътя назад. Подмяната е гарантирана.

Това е безумна загуба на време - защо трябва Кирил Петков и Асен Василев, лидери на “Продължаваме промяната”, да дебатират с бивши министри - не е ли по-логично направо да извикат началниците им, бившите министър-председатели: Жан Виденов, Сергей Станишев, Пламен Орешарски и Бойко Борисов?!

В този контекст предлагам, в 15:00 ч., на дебатите по сектор “Правосъдие”, от страната на БСП да се яви Сотир Цацаров, а от страната на “Демократична България” - Иван Гешев.

Рекомунизация, римейк на статуквото, секънд-хенд дефиле на провалени министри… как да наречем тази скандална манифестация под мотото “Промяна, почтеност, експертност”?!

… Добри хора, добре да помислим - чрез БСП и ДБ, президентът Радев дали не проваля за пореден път съставянето на редовно правителство, за да управлява още неговият служебен кабинет?!

Защото той трябва да е наясно, че не може да командва Кирил Петков и Асен Василев така, както командва Стефан Янев и Бойко Рашков.  


Топ новини

виж още

Актуална тема