Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рени Костадинова: Това не сме ние майките на деца/хора с увреждания!

Мрежата

Рени Костадинова: Това не сме ние майките на деца/хора с увреждания!

Снимка:

От Фейсбук профила на Рени Костадинова

И понеже пак ме сравниха с едни жени и техните дела, да кажа: аз нямам нищо общо с тия вече две години!

Да, бях част от общите протести на хората с увреждания! Да, аз отидох при Слави по негова покана, да, аз заведох Вера Иванова там и горко съжалих, защото именно там тя започна подмяната на протеста ни, докато не стигна до сегашната пародия!

Бях и няма да бъда вече, боря се сама и имам съмишленици! Нека тия на площада развяват знамена, строят палатки, подлагат се на тоя и оня, това не сме ние майките на деца/хора с увреждания! Това са четири майки и единственото общо останало между нас е, че имаме деца, макар и възрастни, които държавата смята за излишен товар!

Това, което казвах преди две години, не се променя, аз не се променям, но подлога няма и не мога да бъда на никаква цена, тъй че вижте в линка какво казах тогава и не ме сравнявайте с тия, обидно ми е! Още не мога да се примиря с това, в което превърнаха нещо толкова чисто!                           

             


Коментари (2)

кесо Станалото с Рени Костадинова е типичен пример как всяко едно добро дело може да бъде употребено от изобретателната и нагла червена сган за своите си сатаниски замисли. Тя бързо се ориентира в ситуацията, веднага се прилепва към въпросната цел и постепенно я подчинява на своите интереси. В това отношение червената сган няма конкуренция. За съжаление няма как да се противодейства на тази практика и номерата й винаги минават. А тоталната червена пропагандна машина заглушава гласовете на хора като Рени Костадинова, които се усещат в един момент за какво става дума и обществото дири не разбира как е станала подмяната.
05.10.2020 17:53 / Отговор
Бабка Така е. Много съжалявам за детенцето ви и безкрайно ви уважавам за позицията. Това са мракобесници,но Бог вижда всочко! След три национални катастрофи от комунистите, как да сме Швейцария? Сега пак искат власт за да ни върнат към Русия.Слепите нещастници на площада им вярват и ни водят към братоубийствена война! СЛЕПОТАТА НА ЕДИН НАРОД!Тежко ни!Бедна Българио!Не те заслужаваме!
06.10.2020 03:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още