Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Българи от чужбина се разграничиха от метежниците

Мрежата

Българи от чужбина се разграничиха от метежниците

Снимка:

Намираме подкрепата им за уронваща достойнството ни на европейски граждани проява, се сочи в позиция на българите зад граница

Категорично се разграничаваме от свои сънародници, които с шествия и демонстрации подкрепят метежа в България, твърди в обръщение до медиите от името на българите в чужбина Рени Костова.

"Ние сме българи, които живеят извън родината. Със загриженост и тревога наблюдаваме как по улиците на София и цялата страна демократичната форма за изразяване на несъгласие, се демонстрира арогантно, пошло и наподобява анархия.

Не сме съгласни с радикализираните и деструктивни прояви на протестиращите.

Не сме съгласни с безцеремонното незачитане на множество закони, докато в същото време медиите не спират да твърдят, че протестът е за спазване на законите и справедливост.

Не сме съгласни с превръщането на централни части на столицата и други големи градове в разхвърляни катуни, където обитателите им видимо нетрезви или дрогирани тормозят с крясъци, цинизми и ругатни многократно повече хора.

Не сме съгласни с непълното отразяване в редица чужди медии на шепа протестиращи, представяни за стотици хиляди.

Не сме съгласни с изкривената информация в български и чужди медии, че това са протести срещу мафията, докато отдавна стана известно, че са финансирани и наставлявани от беглец от правосъдието с 19 повдигнати обвинения, между които за убийства, изнасилвания и няколко години неплащане на данъци в размер над половин милиард лева на година.

Не сме съгласни нареченият "Фигурант" от обвиняемия Васил Бажков Черепа, Румен Радев, да се държи като водач на революция с вдигнат юмрук, докато се е обградил с екип от хора със съмнителна репутация, докато секретарят му е разследван за търговия с влияние, а съветникът му за предаване на секретни документи на чужди служби.

Не сме съгласни няколко крещящи "Оставка" индивида да твърдят, че представляват народа, докато висят пред чужди посолства и представят държавата ни като зависима територия от външни правителства.

Поради изброените безспорни факти около организацията и провеждането на тия протести, намираме подкрепата им за уронваща достойнството ни на европейски граждани проява."

Далеч от родината, ние я носим в сърцата си. Съдбата и достойнството на България са неизменна част от живота ни в емиграция.

Да живее България!  

 


Коментари (22)

Дама Брилянтно!!! Браво!
02.09.2020 11:36 / Отговор
Пълни лъжи няма такова нещо, подкрепят всички протестиращи българи и не ги наричат метежници, а живецът на гражданското общество. Много помярски сайт.
02.09.2020 12:03
до Пълни лъжи, тоест - баш помияра Помиярът си ти бе мръснико русофилски!
02.09.2020 18:33
Тартаковер Тази "дама" Рени Костова(ако въобще съществува, а не е измислица на помиярския сайт ), говори за себе си, както кралските особи. В множествено число. Защото доста вероятно е да е единствена. От никъде не се разбира, че има втори, или трети със същото мнение.
02.09.2020 12:47 / Отговор
Djesika Да господин Тартаковер, има такава дама и Слава Богу е жива и здрава! Моля само да разберете едно, това не е само нейно мнение! Питам, защо когато 100 души или 500 протестират, се приема за нормално и че това е волята на целия български народ едва ли не, а когато някой изкаже различно мнение веднага обиди, тълкувания, че не е вярно, че е единствена?! С тази злоба и омраза дами и господа, нищо добро не чака България!
02.09.2020 13:54
До Другаря Тартаковер Много интересно вие що за помияр сте, назначен да плюе в този "помиярски" сайт?!
02.09.2020 14:17
Тартаковер Уважаема, Джесика, съжалявам че има такава "дама", по-добре да беше медийна измислица. Но още по-жалък е Вашият пълен с неточности(най-меката дума) коментар. Къде видяхте в написаното от мен злоба, омраза, обиди...? А прочетете отново нейния. Метеж, крясъци, катуни, дрогирани, няколко крещящи Оставка индивиди...Ако и Вие по-този начин оценявате десетките хиляди протестиращи, при това не само в София, диалога с Вас е безсмислен.Както и с онази"Рени".
Освен това нито Президента е със съмнителна репутация, нито хората в неговия екип. За разлика от премиера, чиято "репутация" от миналото дори не е съмнителна, а е съвсем ясна. Съмнителна е репутацията на онези които го пазят, като Гешев, но затова протестиращите искат и неговата оставка.
02.09.2020 14:25
Кога ще пукясаш, бе? Още ли си живо, бе смахнато Путинофилче? Татарковерче, бегай се шибай с 200 по нанадолнището, мръсен болшевишки червей!
02.09.2020 17:53
Татарстански червен родоотстъпнико Помярски, (меко казано) винаги са били и са само сайтовете, телевизиите и въобще псевдо-медиите на болшевишката сволочь в Бг, простако Татарстански!
Ходи давай акъл, какво да пишат и как на комунистическите говеда от типа на: брат Василев-хладилникаря с офисите, Пепино Волгата наемния комплексар от миналото, Кубето Симов дъждовалния-плювалник, ОФ-пощальона Сашкото ДикоОФ, бясната Корнела Краварката от Крушовица с изпразнената каса на партията си, мамата-Кучка Йо от Брюксел и скоро в Сливенския, Бенатовата таксиджийка гладна до последен дъх и образ, баба ти Канна Опулената злобарка с богатото творческо въображение за измислени не-новини и другите знайни и незнайни слуги, маши, рая, дупки, цепки и тривки на вашата си российская хранилка.
Разбра ли, изрод?
02.09.2020 18:15
Покажи всички
Инод Много добре казано!!
02.09.2020 12:49 / Отговор
Инод Подкрепям написаното в статията!
02.09.2020 12:50 / Отговор
Петов Ама или сте много прост или като катунарите ляв фашист.
02.09.2020 14:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още