Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Ретро“: Десислава Радева изчезна

Мрежата

„Ретро“: Десислава Радева изчезна

Ретро: Десислава Радева изчезна - Tribune.bg
Снимка:

От повече от 2 месеца съпругата на президента Румен Радев е в неизвестност, пише вестник "Ретро".

Десислава Радева сякаш е изчезнала и напълно е загърбила изявите си, публичния си живот и подвизите си в социалните мрежи. В продължение на над 60 дни Ген. Деси не се е изказвала нито във фейсбук, нито в медийното пространство. Не е присъствала на нито едно официално събитие, нито пък придружава съпруга си по време на обиколките му из различни предприятия, институции и обекти в страната.

В пълно мълчание Радева изпадна след 2 април, откогато е и последната ѝ публикация във фейсбук. Тогава президентшата сподели песента на Любо Киров „Всички пътища водят към теб“, като към нея добави и многозначителното и леко драматично послание: „Успявате ли да запазите себе си? И душата си? Всички пътища водят към ...“. Това се оказаха и последните ѝ думи за следващите 2 месеца.

Не е ясно с какво е запълнен графикът на президентшата, нито пък как тя е прекарала седмиците на задължителна карантина.

В интернет пространството вече вървят майтапи и подмятания, че най-вероятно изчезването ѝ се дължи на факта, че е студентка на 50 и трябва да заляга над учебниците. На Радева, която следва магистратура „Политически патологии на глобализиращия се свят“ в Софийския университет, както и на колегите ѝ им предстоят изпити за летния семестър, а после и защита на магистърска теза. Не е изключено първата дама да се е отдала на подготовката си за тях, но е факт, че никога досега не е изчезвала за толкова дълго време от обществения живот в страната.


 

Автор

Коментари (4)

Радост вкъщи Не знам за вас, но на мен не ми липсва...
04.06.2020 19:28 / Отговор
Магистър. Видяла жабата... и тя вдигнала крак...
04.06.2020 22:45 / Отговор
Упс Коя беше тази?
05.06.2020 08:32 / Отговор
Ужас Ръчища като октопод
05.06.2020 17:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети