Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Росица Кирова: Никой управляващ няма право да отменя очакванията на цял регион

Мрежата

Росица Кирова: Никой управляващ няма право да отменя очакванията на цял регион

Снимка:

От Фейсбук профила на Росица Кирова, ГЕРБ

 

Никой управляващ няма право да отменя очакванията на цял регион!

„Отпаднало“!?! Това е статусът на моето питане за проекта за тунел под Петрохан, което направих като заместник-председател на 46-то Народно събрание към министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова.

И това е поредната фаза на безотговорността. Преди това, попитах министъра на околната среда и водите, дали е възложена подготовка на Оценка за въздействие върху околната среда и кога е датата за нейното приключване. Получих отговор, че това е работа на Агенция „Пътна инфраструктура“.

И принципалът на АПИ счете, че поради прекратяване на правомощията на 46-то Народно събрание, може да си спести отговора!

Ако г-жа Комитова имаше адекватно отношение към Българския Северозапад, нямаше да отмени зададения въпрос, защото той не е свързан с личен интерес! Това е въпрос, който засяга качеството на живот и развитието на Северозападна България. Отговорът би ни показал къде се намираме по отношение на процедура, за която се работи от 2 години. Много хора положиха усилия проектът да се случи, те не парадират с това, но имат очаквания.

Тунелът под Петрохан е важен не само за Берковица, Монтана или Видин по отделно. Това е регион, българско парче земя, което може да бъде развито по различен начин, ако по този проект се работи.

Когато властта не може да си свърши работата, започваме да вдигаме шум, било чрез протести, било чрез парламентарни въпроси. И в 47-то Народно събрание няма да има място за премълчаване на бездействието.  

 

 


Коментари (3)

attropo Това са *курпитентните* на хаскьовския каунь!Този боклук комитова къде ще я наврат после на работа?Как ще гледа хората след такива осирания?Но такива са всички от чалгаро-прутестърските партии на ПРОСТАЦИТЕ!
11.10.2021 15:25 / Отговор
Соня Червен картон за служебната хунта на Резидента кРадев - престъпни неграмотници! Да бием мощен шут на Фигуранта на Божков и на цялата отровна чалгарска протестърска банда на изборите 2 в 1 на 14.11. Българи, да си върнем държавата и нормалността!
11.10.2021 16:40 / Отговор
Някой Госпожо мутреса, извикай мутрите на брат ти да решат въпроса
11.10.2021 19:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема