Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Когато протестирахме срещу БСП през 1997, нямаше социални мрежи, а бяхме 100 пъти повече

Мрежата

Когато протестирахме срещу БСП през 1997, нямаше социални мрежи, а бяхме 100 пъти повече

Когато протестирахме срещу БСП през 1997, нямаше социални мрежи, а бяхме 100 пъти повече - Tribune.bg
Снимка:

Росица Кръстева, Фейсбук

Когато протестирахме срещу БСП и правителството на Жан Виденов през 1997 година, беше зима, нямаше мобилни телефони и интернет, нямаше социални мрежи да ни организират и въпреки това бяхме 100 пъти повече народ на улиците и площадите. Също и нямахме пари за бонбони и свински уши, нито за чери домати. Тогава Васил Божков пък си беше обикновена мутра.

    


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

ПЕЛАГИЯ Така е - знаехме срещу кого и за какво се борим! Всеки втори на площада в момента не е наясно какво точно иска да се случи, но пък пийва бира и снима с телефона за да е актуален въс фейсбук! Пълен фарс!!!
03.08.2020 13:13 / Отговор
РАЗЛИКАТА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС СА САМОТО БСП(ВОГЛАВЕ С ГЕНЕРАЛ ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ) - ДИАМЕТРАЛНА РАЗЛИКА НАЛИ!!!
03.08.2020 13:52 / Отговор
Вярно, Затова няма много протестиращи-работещите не подкрепят военен преврат. После БСП пак ще ограбят ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
03.08.2020 13:59
Ало каква червена армия, бе неграмотнико. Не знаеш ли, че Президента ни е НАТО всеки генерал, завършил в САЩ, и според американците е стратегически лидер, а не мафиот и рекетьори като комуниста Борисов, после НДСВ, после открадна сдружението от Здравкова ГЕРБ.
03.08.2020 17:48
кесо Ами щот тогава протестирахме срещу дядовците и бащите на днешните червени лекета по улиците и площадите, дето докараха тогава държавата до пълен фалит, а обикновените граждани до просешка тояга. Но няма да им мине номера на тия олигофренчета, червената боя им избива отвсякъде, каквито и "революционни" пози да заемат.
03.08.2020 14:25 / Отговор
Тартаковер Слушай бе, празноглавец ! Нямах намерение да пиша коментар след такава бълвоч, но твоя наистина ме издразни. Как може да има такива примитиви, които да виждат бандитите само в боя и то само червена? Освен че нямам нищо в рода си комунистическо, аз за разлика от тебе, не само участвах в онези протести с младежки ентусиазъм. Аз в един район ги организирах. Разбра ли примате? Но след това, при последвалото разграбване и съсипване от Костов, дълбоко се разочаровах от някогашната си глупост. Боко пък тотално съсипа парите, морала, достойнството, реда и законността в България, които бездруго не бяха много. А, тази кукумявка написала бълвоча си, протестирала...? Кой я знае къде си е пила кафето, къде и на кого е правила свирки, а днес- дисидентка !? Ега ти простачките, които се самоизтъкват!
Бай Х. днес трябва да се маха! ОСТАВКА ! Достатъчно се накраде. Да се маха заедно с цялата си вълча глутница и защитаваща го прокуратура.
03.08.2020 16:17
Ами да... Правилно, г-н Таратор, а кого предлага Ваша милост на вниманието ни, след като се махне "омразния" Боко?!
03.08.2020 17:18
Държавата беше във фалит още преди 10 ноември 1989 година. Създадоха Указ 56 и всички се юрнаха да правят бизнес, което не е лошо, но още тогава фабриките и заводите бяха източени, спряха да работят. Капиталите ги дадоха на всички сътрудниците на ДС, както и ограбиха външнотърговските дружества. Инициатор на това беше Луканов, който е бащата на мафията в България. Така, че фалитът беше плануван преди преврата.
03.08.2020 17:59
Помня Тогава имаше кризИ!Сега я създадоха от нищото!
03.08.2020 16:08 / Отговор
България си е перманентно в криза.
03.08.2020 17:50
Протести Тогава България беше с население от 9 милиона, а днес сме май 6 и нещо. Но затова българите в чужбина на всичките континенти протестират. Те са нашата надежда. В Германия за да заемеш дадена позиция се иска задължителен образователен ценз по специалността, която ще упражняваш. Тук си имаме главен прокурор без юридическо образование. Ами това са абсурди. А сега ще пише дисертация по международно право, без владеене на чужди езици. Има докторантски минимум, които той не покрива, т.е. пак газене на закона. Затова протестират младите, искат да ги управляват образовани хора с висока култура, а не простаци
03.08.2020 17:43 / Отговор
Furlata Щом някой започне да говори за образование и чужди езици, та веднага се сещам, че България е държавата с най-много професори на глава от населението, имаме и пиари в изобилие и какво от това! Българите в чужбина са опасни несретници, които са мачкани навсякъде по света и се връщат у нас, за да избиват комплекси! Да учиш чужд език не е като да заприличаш на преводач на Google, а желание да опознаеш чужда култура, история и нрави! Клишето образование и чужд език замазва истината, че националните резерви от интелект силно са намалели, поради липсата на интелектуален елит, а не на калпава политическа класа!
03.08.2020 19:22
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати