Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Румен Петков си изпусна нервите след критика в мрежата: „Една мърша се извоня на мой гръб“

Мрежата

Румен Петков си изпусна нервите след критика в мрежата: „Една мърша се извоня на мой гръб“

Снимка:

Вероятно материал в блога на Иво Инджев е вбесил председателя на АБВ

„Една мърша се извоня на мой гръб и не само. Една мърша, останала в историята, с вкопчения в един стол поглед и барикадирана воняща твар в един кабинет. И вместо да оставим мършата на собствената ѝ смрад, завоня в една телевизия - братска, американска. Която, разбира се, тутакси я изхвърли. С погнуса. Мършата поскимтя и завоня сама на себе си. А тази може да смърди много и навред“. Този пост публикува в публичния си профил във Фейсбук председателят на АБВ Румен Петков.

Въпреки че бившият министър на вътрешните работи не дава никакви „жокери“ какъв е поводът за гнева му, под поста текат спекулации, че вероятно Иво Инджев е изкарал от релси Петков.

Ден по-рано в личния си блок Инджев публикува материал озаглавен: „Медийният любимец Румен Петков онагледява поговорката “гонят ли те (от правителството) яж, дават ли ти, яж дваж”.

„Пред очите на всички е отговорът на прозрачната “загадка” защо бившият министър на вътрешните работи, прогонен от социалистическия премиер Сергей Станишев от поста заради “нерегламентирани контакти” с лица от подземния свят, застана на амбразурата на медиите да заклеймява прогонването на нова порция руски шпиони от България. Той винаги, без изключение, е заемал подобна позиция в сходни ситуации. Не че няма негови подобия в русофилската тълпа в българската политика. Само че на Румен Петков задължително му тикат микрофоните да каже “още веднъж от същото”. Знае се предварително, че ще го направи и той не разочарова очакванията на любезните репортери“, се казва в материала.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още