Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Румен Петков: Влизането ни в Шенген става все по - трудно, в резултат на безчинствата на шефа на БАБХ

Мрежата

Румен Петков: Влизането ни в Шенген става все по - трудно, в резултат на безчинствата на шефа на БАБХ

Румен Петков: Влизането ни в Шенген става все по - трудно, в резултат на безчинствата на шефа на БАБХ - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Румен Петков

Нещата се нормализираха.

Христо Иванов е по - радикален от всякога, за съдебната реформа, в предизборна ситуация. Но ще бъде по - мълчалив в пленарна зала. Както практиката сочи, всъщност той от това живее.

Малко е плах в началото, но това го отдавам на факта, че собствениците му са на почивка и никой от тях не минава с джипа си пред Народното събрание, да го инструктира. Имаме нов принос в съдебната реформа - беззаконието, като нов стълб и приносът на вътрешния министър, който да разпорежда действия, гарантиращи недопускане влизането в сила на съдебни решения. Човекът е адвокат и това му е работата - да брани престъпници. Когато престъпникът е държавата, явно го прави с още по - голямо чувство за изпълнен дълг.

Какво правите Вие, господин президент?

На “Капитан Андреево” има 1000 тира опашка. Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в Шенген, независимо от напъните на Румъния, става все по - трудно, в резултат на безчинствата на шефа на БАБХ. Поредица заповеди, отменени от съда - заповед миналата седмица, която ще бъде отменена следващата. И този човек продължаваме да го търпим, за да видим в негово лице кандидат за депутат от ПП, буквално след седмици. Ако това е целта на служебното правителство, тези неща трябва да ги изясняваме по - навреме, за да знаем и ние, обикновените българи, какво можем да очакваме.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати