Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Румен Радев с руска ваксина срещу коронавирус от Путин?

Мрежата

Румен Радев с руска ваксина срещу коронавирус от Путин?

Снимка:

Румен Радев е вероятно първият българин, който се е сдобил с руската ваксина срещу коронавирус още преди две седмици, пише сайтът „Вестоносец“. Медията твърди, че информацията идва от хора от екипа на президента.

Радев е получил първата одобрена за ползване ваксина – тази от Русия „Спутник V“. Тя е била специален подарък за него лично от руския президент Владимир Путин. Дружбата между Радев и Путин се крепи на силния руски интерес да се меси във вътрешната политика на България, чрез свои верни хора в нея, коментира сайтът.

Специалният подарък-ваксина от Путин обаче Радев е получил по линията на важен директор в голяма родна газова компания с руски връзки.  


Коментари (8)

Марина О,той за това ли шикалкави, когато го питат дали ще се ваксинира , щото вече го е направил.Ами, кажи си, Румцайс,хората ще те разберат.
08.12.2020 10:57 / Отговор
РУСОФИЛ N:1-ЛУМПЕН РАДЕВ........ ВРАГ НА БЪЛГАРОФИЛИТЕ............................................... ПОСТОЯННО ВСЯВА СЪМНЕНИЯ И НЕДОВЕРИЕ У БЪЛГАРИТЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКАТА ВАКСИНА, КЪМ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА КОВИД 19......... А ОЩЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ СЕ ВАКСИНИРА В РУСИЯ........ ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ЩЕ БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ.... БЪЛГАРОФИЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ОТ КИТАЙСКО-РУСКИЯ ВИРУС......... ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е НУЖНА НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ-ОЩЕ ОТ 1878 Г.
08.12.2020 11:03 / Отговор
Да бе затова сега ще стане безсмъртен. Ако не се разболее ще кажат, че е защото се е имунизирал с руска ваксина, ако се разболее - че е с другата и не работи. Нямам нищо против руската ваксина, сигурно и горките руски учени са работили с пистолет на челото да измислят нещо, и там живеят хора. Само че и тя стана пропаганден инструмент. Ако сега имахме служебно правителство на Радев вече щеше да е закупена. Едно, че трябва да се подпомага финансово братска Русия и второ Путин трябваше да е спасителя за българите. Изграждането на обич и доверие у българския народ към към великата руската държава е една от основните задачи на българската комунистическа партия и нейните демократични генерици. Друго няма значение.
08.12.2020 11:13 / Отговор
И д-р Кантарджиев иска руска ваксина, защото каза, че руснаците са добри вирусолози.
08.12.2020 12:41
Мръсна гадина Затова се държи като безсмъртен. Заради него се изпозаразиха сума ти хора, някои са в тежко състояние. Толкова гнусен, антибългарски, античовешки президент НИКОГА не сме имали. Зеленият чорап бележи своеобразен връх на БЪЛГАРООМРАЗАТА. Бихме могли дори да го наречем БЪЛГАРОУБИЕЦ.
08.12.2020 11:27 / Отговор
леин ТОВА Е ЕДИН ТЪП АМА МНОГО ТЪП ФАТМАК,
08.12.2020 11:58 / Отговор
А пък вие сте много прости, и вярващи на всякакви фейк новини и простотии жалки отрепки. А приятел на Путин е Борисов и Доган, и те му строят газопровода.
08.12.2020 12:43
НЕ СЪМ ЧУЛ БОЙКО ДА Е ВАКСИНИРАН ОТ ПУТИН......... ЗА РУМЕН РАДЕВ Е НА 100% ЧОВЕК НА ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ....... ВНУЦИТЕ НА АКТИВНИТЕ БОРЦИ- ТРЯБВА ДА ГИ ЗНАЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА...........
08.12.2020 14:15

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още