Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Рут Колева за ареста на ЛиЛана: Кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!

Мрежата

Рут Колева за ареста на ЛиЛана: Кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!

Снимка:

Певицата Рут Колева коментира в социалните мрежи ареста на колежката си ЛиЛана, която е обвинена в злоупотреби с евросредства.

Чета за ареста на Лилана и Скилър и първоначалната ми реакция беше "Гешев е позор!", ама все пак реших да погледна в търговския регистър набързо за какво става въпрос. 10 клика по-късно намерих няколко фирми регистрирани на името на Лилана, Скилър и на майка им, които са с регистрация в Монтана и имат спечелени по 200-250 хиляди лева всяка, от различни фондове.

Има регистрирана фирма и на името на приятелката на Скилър. Цветина Пламенова Димитрова е управител на фирма Макротренд ЕООД която е искала 249 800,00 от фонд за, цитирам "Насърчаване на предприемачеството чрез пазарна реализация на Qamp;A платформа за икономическо консултиране и осъществяване на специализирани икономически анализи - Макромедия"....отново в Монтана.

Страхотен икономист-предприемач ще дойде тази Мис София - Цветина. На Скилър другата фирма Скилър ЕООД има 240000 лв спечелени от ИСУН. На съдружника Мартин Димитров и жена му също няколко фирми в Монтана, Горна Оряховица...

Летят едни милиони левове като бял хляб. Друга фирма на Лилана - Нованор ООД печели "Подобряване на управленския капацитет и отговорността към околната среда на Нованор ООД" на стойност 400 хил.лв. Само не знам кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още