Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Религията “Политеизъм”: Двоен аршин за наши и за чужди

Мрежата

Религията “Политеизъм”: Двоен аршин за наши и за чужди

Журналистката Полина Паунова се обяви в защита на младият депутат от ПП Радослав Василев, който вчера от трубаната от Народното събрание повече от минута не успя да състави едно изречение и накрая си седна. Според Паунова, която по всичко личи, че е фен на новата власт и определи „изказването“ на Василев като чисто и просто притеснение.

Не така мислеше преди година, когато отново през фейсбука си, Паунова се подигра на младият депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, който също поради притеснение не се представи блестящо от трибуната.

Ето и двете абсолютно противоположни мнения на Паунова: 

Верно ли може да бъде политическа тема, че едно младо момче се е объркало от парламентарната трибуна, извинило се е и е слязло оттам?

Гледам тоя политически "скандал" предизвиква повече разсъждения (с липсата на говор) отколкото един друг скандал ... с наличието на говор, чиято кулминация помним от "проста кърджалийска....".

И ако изобщо в случая може да има политически въпрос - той е коренно различен от притеснението. За консистентността става дума, но тя все още хич не е ясна. Разбира се, бързо ще се проясни - до месец-два.  

 

Паунова преди година не пестеше обиди към млад депутат от ГЕРБПаунова преди година не пестеше обиди към млад депутат от ГЕРБ


Топ новини

виж още

Актуална тема