Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Съюзът на съдиите със семинар за признаване на пола при транс хора

Мрежата

Съюзът на съдиите със семинар за признаване на пола при транс хора

Съюзът на съдиите със семинар за признаване на пола при транс хора - Tribune.bg

От Фейсбук профиа на Виктория Георгиева

Съюзът на съдиите в България се занимава с провеждането на семинари на тема: „Признаване на пола при транс и интерсекс хора: личностни и правни въпроси; сравнителен анализ на българската и добрите международни практики“, редом с фондация "Билитис".

Вероятно това е част от ВСР (Великата съдебна реформа), за която ни проглушиха ушите през последните години, а пък една партия, базирала цялата си реторика на това, вече няколко пъти успява да се промуши в НС.

Не изостават и от Министерство на културата, които с близо 100 000 от нашите данъци финансират някакъв извратен ЛГБТИ проект, долнопробна порнография, в която "драг кралици" (ХАХАХА) се кълчат полуголи, а ние пък продължаваме да събираме пари за детски линейки и кувьози.

За да е пълна пародията, един от ЛГБТИ активистите публично заплашва пианистка, позволила си да зададе въпроса "Нормално ли е това да бъде финансирано от Министерство на Културата?" -  "Имам мисия - да те смачкам професионално, ще пиша на всичките ти партньори, които финансират всяко твое нещо".

Вероятно това е промяната...


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети