Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сашо Симов се присмя на Радан Кънев: Все повече прилича на Мис Тигрова

Мрежата

Сашо Симов се присмя на Радан Кънев: Все повече прилича на Мис Тигрова

Снимка:

Вместо погрома на социалистите, депутатът коментира „Демократична България“

От Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов

Йес! Дори и когато ми е най-тегаво винаги е сигурация, че някой от ДеБъ може да ме развесели. Чета изявление на Радан Кънев: "Вече сме в първа лига и трябва да се съобразяват с нас". Не знам дали е тропнал с краченце като го е казвал. На мен ми звучи като да е тропнал...

Още продължавам да се хиля, защото приликата между Радан Кънев и мис Тигрова става все по-плашеща от ден на ден. Най-малкото човекът е забравил, че ДеБъ днес повтарят едно към едно ситуацията с Реформаторския блок от 2014 година.

И тогава пак два дни градското дясно трепери до последно взима ли евродепутат или не взима. И пак те бяха алтернативата, а след това всичко приключи с пиянско повръщане и клетви, че повече няма да пият на големи глътки от властта.

Сега е още по-зле.

Взели около 5-6 процента и твърдят, че резултатът им доказвал, че БСП не е алтернатива на ГЕРБ. Ох, един път десен, завинаги малоумен. Има хора, които са се спасили от този вирус, ама не са чак толкова много, че да имам надежди за душата на Радан Кънев. Той е от първа лига.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив