Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Съветничка на Нинова подстрекава братския огън в БСП

Мрежата

Съветничка на Нинова подстрекава братския огън в БСП

Съветничка на Нинова подстрекава братския огън в БСП - Tribune.bg
Снимка:

Бояна Бозаджиева, пиарка на Корнелия Нинова, във Фейсбук

В понеделник бях на дело, по което сама пожелах да бъда свидетел. Делото е на Корнелия Нинова срещу сайта поглед.инфо и многобройните публикации с неверни твърдения на автора и собственик на „лявата медия” Румен Петков. От другата страна свидетел беше Михаил Миков, който трябваше да създаде впечатление, че авторът не е изразявал собствено мнение, а видиш ли това на хора от БСП. Съдията ме попита коя статия е засегнала най-много г-жа Нинова. Отговорих, че е тази, в която близкият ѝ Стефан Данаилов е наречен „първият клоун”. Не, този статус съвсем не е за чувствата на Нинова. Те са си неин проблем. Този статус е за всички, които са автори в поглед.инфо, които дават интервюта и други неща на този сайт. Няма да коментирам автора Р. Петков, който нарича един от най-обичаните артисти и политици „клоун” - подигравателно, язвително, злобно. Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов - можете сами да прецените. Та към всички партийци (вътрешната опозиция), които с участието си направиха поглед.инфо „левия” сайт, искам да ги попитам няколко въпроса: къде бяхте, когато наричаха Ламбо „първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие? Готино ли ви беше? Готино ли ви е сега, „другари”? Не дължите отговор на мен. Аз определено не мога да кажа, че съм била близка с Ламбо, общуването ми с него е сумарно не повече от 2 часа....а някои от вас са общували с него повече от 20 години в партията. Тъжно... Защо бе другари мълчахте? Беше ви удобно някой да изнася мръсната битка за властта в БСП на гърба на Данаилов, а днес е „леко” конфузно, нали? Не ми дължите отговор, аз съм стаф, вие сте голямата работа. Докато седите мълчаливо с бели китки (така е по протокол) е хубаво да си отговорите сами (не се изисква по протокол, а по съвест) дали си е струвало да легитимирате обидата към този човек. И все пак си мисля, че човек се уважава и цени, докато е жив, после и цветя да носиш, и свещи да палиш....все тая.

PS: За „другарите”, които ще ми скочат и пак ще искат уволнението ми, заради това, че си позволявам да имам ЛИЧНО мнение - welcome! Ако след години ще съм като вас, по-хубаво да се махам отсега!!!Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ДО Г-ЖА БОЗАДЖИЕВА Със същият патос ли бихте защитили др. К. ИМПЕКСОВА за разграбването и приватизцията чрез РМД-та? За ТЕХНОЕКСПОТРИМПОРТ, за БУЛГАРТАБАК, за откраднатият пенсионен фонд и вложения на хората при банковият фалит, когато даваше указания на следователи за знакови дела? Г-жа "ЛЪЖА" излезна суха от водата, а следователите сами понесоха отговорността. Те са от 1 тесто, заедно участваха в разграбването, на кого е обидена? По-малко ли е обиден ограбеният бг народ, от др. К. ИМПЕКСОВА? НАГЛОСТ! ЛИПСА НА МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО! ИДВА ВРЕМЕ ДА ПЛАЩАТ, БЪРЗАТ ДА ПРАВЯТ ПРОМЕНИ В СЪДЕБНАТА С-МА ТАКА, КАКТО СИ ПРИЕХА ЗАКОН ЗА ДАВНОСТ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО! По онова време бг народът не означаваше нищо за тях, днес били с хората. ЧУДЕСНО, ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО И Б-Я ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД! НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ГРЕШКИТЕ СИ НА ДРУГИ! НОСИ ОТГОВОРНОСТ И ТОГАВА ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯШ БЮДЖЕТ 2020Г. ТЯ ГЛЕДА САМО СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО, 30г.ТАЗИ ПАРТИЯ ПАРАЗИТИРА В НС И ОТНОВО Е ВПИЛА АЛЧЕН ПОГЛЕД В ХАЗНАТА.
01.12.2019 14:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети