Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Съветник на избягалия Николай Събев плаши министър със съд

Мрежата

Съветник на избягалия Николай Събев плаши министър със съд

Съветник на избягалия Николай Събев плаши министър със съд - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Асен Григоров

„За някои от изказванията си днес финансовият министър може да носи съдебна отговорност, стига да има кой да й я потърси. За всяване на паника“.

Коментарът на Асен Григоров е по повод вчерашния брифинг на служебния министър на финансите Росица Велкова, по време на който тя оповести катастрофална прогноза за фиска.

Велкова посочи, че в средносрочен план дефицитите са в порядъка на 6-7 % от БВП, а не 3%, както е по законовите изисквания, и предупреди за риск от свръхдефицит, който в дългосрочен план може да доведе до нужда от заем от МВФ и да е заплаха за Валутния борд.

Бившият транспортен министър Николай Събев избяга позорно от церемонията по смяна на властта, след като ПП загубиха изборите. Той не само, че не пое отговорност за лъжите за изграждане на мостове и тунели, но и се премести да живее далеч от България. По това време Асен Григоров играеше ролята на негов съветник. Същият Григоров, който днес плаши министър със съд заради оповестяване на официален доклад за състоянието на държавата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети