Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Седиш шокиран, че току-що си блъснал дете, идват и те убиват теб истинските виновници за смъртта му…

Мрежата

Седиш шокиран, че току-що си блъснал дете, идват и те убиват теб истинските виновници за смъртта му…

Седиш шокиран, че току-що си блъснал дете, идват и те убиват теб истинските виновници за смъртта му… - Tribune.bg
Снимка:

Десетки коментари заливат социалните мрежи след шокиращата новина за трагедията в с. Прилеп, при която шофьор уби дете и след това стана жертва да родата му.

Товарна кола уби дете край село Прилеп, близките се саморазправиха с водача – мъртъв е

Седем души са в ареста след линча на шофьор в с. Прилеп

Виктор Димчев

И сега какво?

Още една трагедия.

Шофьор уби дете.

На място площадното правосъдие е убило шофьора.

Линч на пътя, 2023-та в страна от ЕС.

Още ли ще търсим виновните или ще се взрем в лудостта, към която ни тикат нагли, безпардонни крадци на демокрация?

Виктория Георгиева

6-годишно оставено безпризорно докато родата празнува в заведение в маалата. Детето изскача на улицата и е блъснато от камион. Шофьорът е буквално линчуван...

Примати, сър! Същите, заради интеграцията на които НПО-та са получили над 1млрд. лв за последните двадесетина години. За почти 35-те назад, ако броим от 89-та, не искам и да мисля още колко. 1 000 000 000 лева...

Адвокат Ивайло Георгиев   

Жалко за убития при линч шофьор! Циганчето само е изскочило, не е имало надзор над него, родителите му са пиели алкохол. И забележете после колко бързо са се на хвърлили върху шофьора и са го разкъсали невинен! Тези хора са опасни за хората в селото и трябва да бъдат веднага изселени, а убийците ги чака доживотен затвор!!!

Евгени Петров 

Ето това не трябваше да става. Особено на фона на напрежението в Стара Загора, Лозен и Цалапица. Каквото и да се е случило, линч и саморазправа са недопустими. Може да изглежда много "справедливо", но не е. Това означава, че доверието в институциите клони към нула, колкото е правната грамотност на 80% от населението.

Инициатива "Правосъдие за всеки" 

Супербързо "правосъдие". Но това ли ни трябва?

Нужно ли е да се стига до подобни трагедии, за да разберат повече хора, че няма алтернатива на добре работещи съдебна система и правоохранителни органи. Ако не са доволни, нека да поискат промени в законите и тяхното прилагане. Не да вземат закона в ръцете си. Така правят в провалените, не и в правовите държави.

Венелина Попова

Случаят от днес в село Прилеп, завършил със смъртта на двама души, не е просто поредният от криминалната хроника. Той трябва много да ни разтревожи-и нас като граждани, и властта. Защото, саморазправа, завършила със смърт, си е чиста проба линч. Или някой може да подскаже по-точно определение. А когато хората прибягват до такъв тип „правосъдие“, означава, че те вече нямат никакво доверие в държавата и нейните институции. Прокуратурата заявява, че ще приложи закона с цялата му строгост, но как си представя това? Шофьорът, прегазил детето, е бил убит не от един човек, а от неговите роднини, което означава, че в линча са участвали поне няколко души. И на кого точно ще повдигнат обвинение-на всички или очакват при разпитите някой да натопи свой родственик?

Още по-страшно е, че този случай утре може да бъде последван от друг подобен и така, вместо да чакат с години правосъдие, хората ще го раздават сами - по старозаветните закони - око за око, зъб за зъб. И това се случи на един от най-важните за християните празник - Успение Богородично - Боже мили!

Теодор Тошев Георгиев

Потресаваща ситуация в с. Прилеп.

6-годишно дете, изоставено без какъвто и да е надзор, скача на пътя. Блъсва го камион. Смъртоносно..

Не знам какво е минало през главата на шофьора, който едва ли е шофирал с особено висока скорост. И едва ли е изцяло отговорен за ситуацията.

Лично на мен ми се е случвало много пъти да забия рязко спирачки и да замръзна (включително са ме удряли в задната броня така) заради дете, което внезапно се спуска към пътното платно, оставено да се шляе от родител, който гледа в телефона си или си приказва с някого.

Последствие - роднините на детето, които в този момент са правили банкет, се събират и линчуват и убиват шофьора.

Както си седиш шокиран от побъркващия факт, че току що си блъснал и убил дете, идват и те убиват теб.

И те убиват истинските виновници за смъртта му.

Нещата са извън контрол...

Мила Милчева

Потресена съм от случая в  село Прилеп! Дете изскача внезапно на пътя. 57-годишен шофьор не успява да овладее тежката машина и го прегазва. Развилняла се тълпа от празнуващи роднини на детето убиват шофьора с жесток побой на място. Няма да казвам какви са хората от тълпата.

Не знам какво се случва в тази държава! Страшно ми е! И съжалявам, че не съм малко по-млада, за да си бия камшика от тук и да не поглеждам назад. Защото развилнялата се тълпа от онези хора са на път да се превърнат в  мнозинство в България. И ще бият, и ще са безнаказани,  и ще се кичат с килограми злато, и ще дънят музика до небесата до среднощ, и ние ще се свиваме и ще мълчим.  И моля ви, нека никой да не ми говори за интеграция на разни групи, защото точно сега не ми се слуша, нито ми се чете за това измислено понятие !


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати