Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сервитьорка: Докторите не издържали на напъна и дайте да затворим цялата държава - лигльовци

Мрежата

Сервитьорка: Докторите не издържали на напъна и дайте да затворим цялата държава - лигльовци

Снимка:

Възмутителна и доста смущаваща публикация на Теодора Павлова във Фейсбук по адрес на лекарите и всички, които се борят на първа линия с COVID-19 и спасяват нашите животи. От думите на дамата става ясно, че тя работи в ресторантьорския бранш и най-вероятно е сервитьорка.

Теодора Павлова не спестява критики и обидни квалификации към докторите и целия медицински персонал. Постът ѝ провокира доста негативни коментари сред шокираните потребители в социалната мрежа.

Ето част от публикацията на Теодора Павлова:

„Един въпрос ме мъчи – и той е как така, когато заведенията се пръскат по шевовете и всички техни величества – клиентите, искат да бъдат напоени и нахранени, ние отговарящият персонал успяваме да откликнем на всички техни прищевки и да ги поемем всичките. Трябва ли ние да затваряме заведенията и да не ги настаняваме, щото видиш ли нямаме достатъчно персонал или места за настаняване. Та и същата работа сега - докторите и персоналът в медицинските заведения не издържали на напъна и дайте да затворим цялата държава. Това ако не е ирония на съдбата …друго не мога да го нарека, лигльовци. Следващият път, в който си проявите претенциите относно нашата работа и искате велико място в ресторанта, имайте късмета да сте на мой район. Ще ви изритам всичките лекари и прочие като кучета.“  

Скандалната публикацияСкандалната публикация

                                          


Коментари (14)

Това е ТЪПА ОВЦА!
26.11.2020 15:50 / Отговор
Тартаковер Не знам дали е тъпа овца, вярно е че постът й е твърде брутален, почти до степен на простащина. Но това е едната страна, Втората е, че доста хора мислят като нея. Дори такива, които смятат себе си, за каймака на обществото.
Снощи в "Шоуто на Слави" първият му гост беше социолога и богат голф-собственик Андрей Райчев. Разви абсолютно същата теза, самият Трифонов го гледаше смаян, даже измени на обичайната си дразнеща словоохотливост. Не разбрах Райчев пиян ли беше, не съм го виждал така развихрен в убеждението си, че заради лекарите се затваря държавата ? Лично аз не споделям подобна теза, но очевидно тя витае в обществото, щом и "тъпата овца" и богатия социолог споделят еднакви разсъждения.
26.11.2020 16:51
Z Това, че Райчев е "богат социолог" не го имунизира срещу възможността и той да бъде "тъпа овца". Любезно би било, в неговия случай, да го нарека "тъп овен", но и "овца" му подхожда напълно. Финансовата обезпеченост не може да те направи умен и интелигентен. Както се казва в една емблматична реклама: "не става само с ядене, трябва и акъл".
27.11.2020 10:23
Гергана Гацева Тъпа, та чак вдлъбната! Нищо не става от теб малката! Гледай да не си счупиш краката от ритниците, че тогава няма да има кой да те лекува и цял живот ще лазиш.
26.11.2020 16:46 / Отговор
поредното олигофренче с промито кокоше мозъче
26.11.2020 16:48 / Отговор
кесо За съжаление това е една от неприятните истини която ковид-кризата извади на показ. Такива олигофренчета съвсем не са изключение.
26.11.2020 17:06
Furlata А дали "мой район" означава това, което си мисля?! Ако се съди по грамотността, със сигурност! Без никакво съмнение
"дамата" е професионалистка в духането, с главни букви!!
26.11.2020 17:06 / Отговор
Може би е фейсбук-профил на оная дама с вибраторите на архитекта кандидат-кмета Игнатски от ДиБе.
26.11.2020 21:11
Тази е една От стоте скачащи по площадите цяло лято
26.11.2020 17:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още