Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шефът на пресцентъра на Каракачанов в МО срещу колажите с торбички

Мрежата

Шефът на пресцентъра на Каракачанов в МО срещу колажите с торбички

Снимка:

„Така изглеждат закачливите соросоиди, авторите на кампанийката „ха-ха-колко-е-дебел-военният-министър-ма-как-може-така”. Иначе посмейте да се пошегувате с някоя „мека китка” и ще ви баннат имидиътли за два-трийсе дни. Love is love, разбираш ли. И естествено - сега му е времето да се изгаврят с Бог, с тайната вечеря и с Христос, с фолклора и с трибагреника; с мъжете, дето са мъже и с жените, дето са жени. Свободата е прекрасно нещо, чувството за хумор – също. А най-прекрасно е да е ясно кой кой е. И откъде идва „ах-ма-как-може-така”. Идва от задния двор на Джордж Сорос в Софийско. Love is love, Истанбул е в моите сънища. Соросоид до соросоида, мила моя майно льо“. Това написа във Фейсбук Александър Урумов, който е шеф на пресцентъра на Красимир Каракачанов в Министерството на отбраната.

Той публикува и статус на друга потребителка в социалните мрежи за колажите с торбички.

„Гледам някакви колажи с торбички на Била. Не знам за какво става дума и не искам да знам, защото без съмнение е някаква глупост.

Но се сетих за времето, когато интернет нямаше и хората общуваха само лице в лице. Тогава смелчаци-подигравчии имаше, но бяха единици. Изисква се и смелост, и доста непукизъм да се подиграеш на някого очи в очи и да го загубиш като приятел. Интернет направи това лесно. Всеки може да се гаври с всекиго днес от страницата си във Фейсбук.

За щастие, не всеки използва свободата си, за да падне до дъното на човешката си природа.“, гласи статусът.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още