Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шеги и закачки в мрежата след снощното участие на Иво Мирчев от ДБ в „Референдум“

Мрежата

Шеги и закачки в мрежата след снощното участие на Иво Мирчев от ДБ в „Референдум“

Кристиян Шкварек

Участието на Иво Мирчев от Демократична България в Референдум снощи бе последвано от една много грозна и просташка плеяда от шеги из Фейсбук относно килограмите му.

Айде засрамете се малко и замислете дали и те - от демократичната общност, се държат по този просташки начин? Дали и те си правеха такива шеги години наред с политическите опоненти? Дали падаха толкова ниско, колкото вие днес, наричайки противниците си примерно Шиши или Шкембе войвода? Дали споделяха подигравателно снимки на Лиляна Павлова и Искра Фидосова? Дали им правеха колажи и карикатури във формата на прасета?

Не, разбира се! Защото демократичната общност представлява по-образованата, градска и културна част от обществото ни и никога не би превърнала в основен свой инструмент подигравките с това, че някой е дебел, както вие сега правите с Иво Мирчев.

Георги Харизанов

На долната снимка да не са тримата с Христо и Методи? Ма кой простак ги рисува тия неща бе?!?

Много грозен фетшейминг, безобразие!!!

Андрей Пенчев

Че какво, действат си като нормални курви - като не го харесват е свиня, като го харесват - "мечо"

Светослав Стамов

Добре де, само едно не разбрах. Защо Комарицки е нарисувал на карикатурата си Мирчев три пъти? И веднъж стигаше да разберем. Хм.

***

О, тоя не просто разтресе кочината, той я изкърти, изтърбуши вратата с глиги, стъпка с копита стените и избра свободата. Няма кочина на света, която да го удържи за повече от пет минути.

Александър Вълев

ДеБъ са аристократичната прослойка на страната.

По принцип малцинствена страна в обществото. Това обяснява скромните им електорални резултати от около 3%. От друга страна, активността им в медиите е като на първа политическа сила. Това е сигурно, щото сме на последни места по свободата на словото !?

Станислав Станев

Снощи в предаването Референдум лицето Иво Мирчев заяви, че през 2018 г. от коалицията му били внесли законопроект в Парламента.

Демократична България НЕ СА парламентарно представени и НЯМАТ право на законодателна инициатива.

Не вярвам Иво Мирчев да е толкова безпросветен да не знае това. Затова допускам, че или е нагъл до небесата и/или смята хората, които му симпатизират, че са  толкова безхаберни, че да му повярват.

Михаил Кръстев

Драги съратници тире електорат,

Атаките срещу моя колега тире водач на листа Ивайло Мирчев относно вчерашното му участие в предаването "Референдум", се дължат единствено и само на страха на тресящата се кочина от задаващата се лавинообразна промяна.

Виктор Димчев

Всяка опозиция, която е синтезирана като реч на Христо Иванов и елегантна като Иво Мирчев, има огромен шанс за успех.

Няма никаква друга причина. Всяко едно изказване на колегата тире водач на листа бе издържано с брилянтна реторика и остра като бръснач фактология.

Борис Владов

Дали си е мислел, да си бях седял у нас, да си пиша фейсбук статуси, чиста работа...  


Коментари (19)

Анастас #

Това е нивото на => ДеБъйците-комунисти.
Другите крипто'комунисти
са малко по-хитри и по-злобни => Ибан'костовите Дръгалефци.

(референдумно)
10.02.2021 10:15 / Отговор
Геш Само на мене ли ми изглеждат Христо и Иво като Доган и Пеевски?
10.02.2021 12:14
кесо Абе подигравайте се вие, ама шъ ви увисне ченето като узнаете, че при Ивчо интелектът е правопропорционален на килограмите. Колкот повече кила, толкоз повече акъл, майкиии!
10.02.2021 10:26 / Отговор
весо В случая с Ивчо е точно обратното на правопропорционалното, сори. Ма то с всички от ДБ е така.
10.02.2021 11:22
Антрополог А площта на челото му е обратно пропорционална на останалата част от главата. А устните си ги криви като Фигуранта.
10.02.2021 12:47
Бай Гроздан По повод на челото му, днес в КАТ е регистриран челно-транспортен инцидент, предизвикан от две въшки, които не са могли да се разминат на това чело. При направените проверки, органите не са установили употреба на алкохол или наркотици и затова са издали предписание челото малко да се разшири, за да могат въшките да се разминават безпрепятствено!
10.02.2021 17:20
Ами той и вождът ви Борисов е четвъртит, вече не може да се движи от дебелина, ама за него нищо. Нали уж е спортист. А това да си дебел, може и да е заболяване. А онези двамата, единият осъден, а другият нацист по душа, щели да се явяват заедно. А на лицата им беше изписана такава злоба и омраза, защото народът ще ги отсвири. Позеленели от завист.
10.02.2021 10:35 / Отговор
. . . Борисов управлява трети мандат държавата, така че не се налага ти да обясняваш, какъв е ! Самият факт, че и сега е първа политическа сила, пак нещо трябва да просветва ,във оскъдния ти мозък!
10.02.2021 11:15
2,8% електорална маса Аз нямам вожд,но ти изглежда имаш,след като се дразниш от всеки,който не мисли като теб! За Борисов(от,който според мен си обсебен) е герой на карикатури и е оплюван повече от всички други политици взети заедно,така че и тук не си прав!Радев и ДБ-шопарите не търпят критика и забележки от никой и по никакъв повод!Това ще им изяде дебелите глави,и не само!
10.02.2021 16:17
Не одобрявам просташките коментари за теглото и външността като аргумент срещу който е да е политически или друг противник. Не трябва да ни интересува външността на кандидата да ни управлява, а интелектуалния и моралния му багаж. Много малко са обществените сфери в които визията е от значение, ако искаш да си построиш къща или да си ремонтираш колата ще търсиш компетентен архитект или майстор, не слаб и красив. Няма да се женим за тях, ще очакваме да ни управляват мъдро и отговорно. Само че такива аргументи са основно оръжие на комунистическите тролове, селяндурски начин да принизят опонента си. В този форум редовно се говори за "дебелия" Борисов, затова т.нар. демократи да се запитат кой и защо наложи този стил на оплюване. Дебелоочието и затлъстялата съвест са нещо съвсем различно и Иво Мирчев ги има в изобилие.
10.02.2021 11:50 / Отговор
Антония Просташка работа, най-малкия проблем на ДБ са килограмите на този господин. По-голямата тъпотия е, че партията им е като цяло несъстоятелна, с елементи на комичност.
10.02.2021 12:30 / Отговор
Несъстоятелна е ГЕРБ, което значи Грабителска Еднолична Разбойническа Банда.
10.02.2021 12:52
Ха ха, Това "значение" на ГЕРБ сам ли го измисли, или се събрахте агитка от Гей-парада!
10.02.2021 13:08
Състоятелна А как е съкращението на Дебели Бидони?
10.02.2021 16:18
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още