Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шкварек: Електоратът на ДБ-ПП да не се прави на объркан за Румен Радев

Мрежата

Шкварек: Електоратът на ДБ-ПП да не се прави на объркан за Румен Радев

Шкварек: Електоратът на ДБ-ПП да не се прави на объркан за Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Вчера пред президентството електоратът на ДБ/ПП издигна плакат с надпис: „Г-н президент, ние гласувахме за Вас, защо ни предадохте и обърнахте посоката?“

Зачудих се за какво предателство и каква обърната посока говорят тези хора. Изглежда трябва да припомня на играещите го объркани и невежи (напълно съзнателно и лицемерно) демократични лъжци какво точно беше Радев ПРЕДИ да му клякате на площада и гласувате масово за него. Въобще не ми се правете на „предадени“, че сте се „доверили“ на човека, който: 

- 2017-та: В кампанията си Румен Радев категорично отказваше да заклейми действията на руснаците в Украйна или случилата се три години по-рано анексия на Крим.

- 2018-та: Румен Радев поведе кампанията срещу оборудването на българските ВВС с американски самолети.

- 2019-та:  Точно една седмица след обвинението в шпионаж срещу Николай Малинов - председател на движение "русофили" и организатор на събора на русофилите на язовир „Копринка“, Румен Радев тържествено посети събора, за да засвидетелства своята подкрепа към Малинов и общността. (от там е и снимката по-долу)

- 2021-ва: По време на президентската си кампания Румен Радев открито и ясно заяви, че „Крим е руски, чий да е?“.

--------------------------------------------------------

С други думи - това е един консистентен, открит и придържащ се към една и съща позиция президент. От деня на избирането му през 2017-та. Никой не може да се сърди на него, че е бил подведен или заблуден по отношение на това от коя страна на барикадата стои Радев.

Въпросът, който всичко това поражда е....тежки идиоти или обикновени двуличници са от „демократичната общност“ у нас - тези които вчера на площада се правиха на „предадени“ от „сменилия посоката Радев“, за когото горките гласували. Гласували, изглежда, или без да живеят в България предишните 5 години...или правейки се на ударени, че първият мандат не се е случил, защото партийната линия на деня, зададена от „Капитал“ беше да се подкрепя Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети