Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шкварек: ПП са партия еднодневка, съставена от случайници

Мрежата

Шкварек: ПП са партия еднодневка, съставена от случайници

Шкварек: ПП са партия еднодневка, съставена от случайници - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Преди дни бившата ПР-ка на Продължаваме Промяната Диана Дамянова каза в ефир, че кадрите на ПП са просто всички хора от тефтерчето с телефони на Кирил Петков, предимно ученици от "Харвардските курсове", на които той звънна през есента на 2021-ва, когато трябваше спешно да се попълват листите на новоизлюпената партия. Пълни случайници в политиката, предимно секретарки и служители от офисите по Тех и Бизнес парка, водени за носа от триото "честни бизнесмени" Петков, Василев и Лорер.

Днес ПП предложиха меморандум, с който ЦЯЛАТА власт в страната - особено в регулаторите, да бъде делната 50 на 50. Става въпрос за колосално преразпределяне на власт и контрол в държавата ни за години напред.

АНКЕТА: Одобрявате ли провеждането на избори 2 в 1: предсрочни парламентарни заедно с европейските през юни?

Партия еднодневка, съставена от случайници, появили се в политиката преди 2 години, и които няма да ги има след още 2, ще овладее половината власт в институциите и администрацията на страната ни за години напред. Без значение, че имат едва 36 депутати, че се сриват електорално, след като си плюха на абсолютно всички обещания и заявки и съвсем скоро никой няма да гласува за тях - назначенията им в регулаторите ще стоят още половин десетилетие, в някои случаи и повече. И ще се отблагодаряват на доказано честните и прозрачни Василев, Лорер, Петков...

Искам ясно да си дадем сметка каква беля направиха всички, които се качиха на влака за глупаци, наречен "Продължаваме Промяната" преди две години. Влак, каран от трима доказани измамници, който докара 10 вагона случайници от "Харвардските курсове" до върховете на държавата, от които случайници, скоро облечени във власт по всички регулатори и институции, няма да имаме демократичен инструмент да се отървем за десетилетие напред.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати