Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шкварек за София прайд: Колкото повече вкарвате сатанизъма в България, толкова повече ще ви се противопоставяме

Мрежата

Шкварек за София прайд: Колкото повече вкарвате сатанизъма в България, толкова повече ще ви се противопоставяме

Шкварек за София прайд: Колкото повече вкарвате сатанизъма в България, толкова повече ще ви се противопоставяме - Tribune.bg
Снимка:
Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница - пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите.
Ден по-късно, пък, баш на Петдесетница - петдесетия ден от Възкресението, ще правят ритуал/купон, който буквално и открито е облечен в сатанизъм. Транс-демон с рога седи на дяволски трон и ни кани на купон с него баш на този ден - Петдесетница. Сигурен съм, че нито едно от двете решения не е случайно.
До скоро вярвах, че тези най-крайни и уродливи крила и линии на съвременното ЛГБТ движение - открито сатанистките такива, са много далеч от България. Че трябва да отидеш в Калифорния, за да ги срещнеш. Оказа се, че не е така.
Затова в събота ние ще станем рано, ще отидем на църква и на гробищата, при нашите починали близки за Задушница, след което между 10:30 и 12:00 ще се съберем на площад "Св. Александър Невски" за Голямото Шествие за Семейството. То ще тръгне точно в 12:00 под камбанен звън от патриаршеската катедрала, и под благословията на представители на Българската Православна Църква, които вчера ни подкрепиха вече и официално с писмо.
Колкото повече вкарвате този вече напълно открит сатанизъм в България, толкова повече ще ви се противопоставяме. Каквото и да ни коства това.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати