Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов

Мрежата

Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов

Дъщерята на фолкдивата Петра - Радостина Циркова, влезе в Изпълнителния съвет на партията на Цветан Цветанов, съобщи flаgmаn.bg.

Изпълнителният съвет е съставен от 33-ма души, а в него влизат и председателя и зам.-председателя на „Републиканци за България“.

Майката на партийния шеф – Петра е емблематично име в историята на родния поп фолк. Най-популярните ѝ песни са „Хищна хиена”, „Пачки”, „Ориент експрес” и „Ла Пиовра”.

Високият пост на Циркова в новата партия на Циркова предизвика силен отзвук в родния ѝ град Хасково. Новата републиканка пробва да скъса с имиджа на скандалното си родословие с редица стажове в европейските институции и участие във всевъзможни конкурси и социални активности, припомнят запознати с битието ѝ.  


Коментари (4)

Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!
04.10.2020 13:17 / Отговор
кесо Абе, Цветанов да не е решил да вземе "хляба" на Слави. Втора чалга партия дали няма да бъде прекалено много за българският чалга електорат. Ако Цветанов земе та вкара още Азис и Отварачката в ръководството на партията Слави направо е издухан от политиката. Давай, Цветанов, на прав път си!
04.10.2020 13:21 / Отговор
Лили В България чалгата никога не е в повече.
04.10.2020 14:29
Гневна Цвъки да не е решил да смени Веско Маринов с чалгаджийка. Ще го обиди кръвно.
04.10.2020 19:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още