Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов

Мрежата

Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов

Щерка на чалга фурия стана политик при Цветанов - Tribune.bg

Дъщерята на фолкдивата Петра - Радостина Циркова, влезе в Изпълнителния съвет на партията на Цветан Цветанов, съобщи flаgmаn.bg.

Изпълнителният съвет е съставен от 33-ма души, а в него влизат и председателя и зам.-председателя на „Републиканци за България“.

Майката на партийния шеф – Петра е емблематично име в историята на родния поп фолк. Най-популярните ѝ песни са „Хищна хиена”, „Пачки”, „Ориент експрес” и „Ла Пиовра”.

Високият пост на Циркова в новата партия на Циркова предизвика силен отзвук в родния ѝ град Хасково. Новата републиканка пробва да скъса с имиджа на скандалното си родословие с редица стажове в европейските институции и участие във всевъзможни конкурси и социални активности, припомнят запознати с битието ѝ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!
04.10.2020 13:17 / Отговор
кесо Абе, Цветанов да не е решил да вземе "хляба" на Слави. Втора чалга партия дали няма да бъде прекалено много за българският чалга електорат. Ако Цветанов земе та вкара още Азис и Отварачката в ръководството на партията Слави направо е издухан от политиката. Давай, Цветанов, на прав път си!
04.10.2020 13:21 / Отговор
Лили В България чалгата никога не е в повече.
04.10.2020 14:29
Гневна Цвъки да не е решил да смени Веско Маринов с чалгаджийка. Ще го обиди кръвно.
04.10.2020 19:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети