Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Силвия Недкова: Народе от фейсбук, ти имаш един бог и множество тайни тролове апостоли

Мрежата

Силвия Недкова: Народе от фейсбук, ти имаш един бог и множество тайни тролове апостоли

Снимка:

„Когато има народ, после той се превръща в нация.

Народе от фейсбук, време е за единение, за национално самоосъзнаване, за чиста и свята фейсбук република! (може и монархия, ама ще ме подминат при раздаването на титлите, така че айде по-добре не!)

Народе от фейсбук, ти говориш един език и емотиконите ти са свещени. Ти имаш един бог и множество тайни тролове апостоли. Кво чакаш, бре, народе????“ . Това написа във фейсбук журналистът Силвия Недкова. Поводът за коментара ѝ е покана за обществена дискусия за коронавируса към Националния щаб, която се разпространява във социалната мрежа. В нея се посочва, че „Народът от Фейсбук предлага дискусията да се предава по БНТ 1, БНР, телевизии и радиа“.

Вчера доц. Атанас Мангъров и други лекари, които са основни критици на  Националния оперативен щаб, чрез отворено писмо до медиите поискаха публична дискусия за коронавируса с неговите членове.  


Коментари (2)

кесо Видели жабите, че подковават конете и те вдигнали крак да ги подковат. Моля, не забранявайте на жабите да се величаят за коне!
12.06.2020 09:07 / Отговор
сивата котка Ако Щаба е така генералски настроен, нека се съгласи. Все едно Мутафчийски води чета на бойно поле. Ама май пусият му щаб е притеснен, че току тази дискусия вземе свали покривката, с която покриватт измамите с вируса.
12.06.2020 19:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още