Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Симеон Славчев: Мутрите викат дръжте мутрите, грозно е да откраднеш лозунга от протестите

Мрежата

Симеон Славчев: Мутрите викат дръжте мутрите, грозно е да откраднеш лозунга от протестите

Снимка:

От профила във Фейсбук на Симеон Славчев, председател на ПП МИР

Мутрите викат дръжте мутрите ...

Доста грозно и непочтено е да откраднеш и да използваш лозунга от справедливите граждански протести „Мутри вън” за регистрация на коалиция с такова име ...

Този акт сам по себе си говори достатъчно за тези, които уж се представят за алтернатива ...

Мутри вън - означава всички физически, икономически и политически мутри на прехода вън!

Мая Манолова и всички около нея, които или управляваха заедно с ГЕРБ, или са много близки на Бойко Борисов, или се готвят да управляват заедно с него са именно такива - политически и икономически мутри ...

Радостната новина е, че българският народ е мъдър и видя още в зародиш поредната #подмяна, която мутрите и задкулисието му готвят.

От всички нас зависи да ги спрем!

Дела трябват, а не думи!

Гласувайте, българи! На 4-ти април #масово и #машинно гласувайте!

Само така ще спрем поредната #подмяна!  


Коментари (7)

Грешка Славчева. Лозунгът "мутри вън" не е на "справедливите граждански протести", а на Фигуранта! Първият протест бе свикан няколко часа след ипо повод проверките на прокуратурта в президентски кабинети и този лозунг принадлежи по право на пРезидента.
07.02.2021 18:04 / Отговор
ГЕРБКП Това просто издава, че Радев и "Изправи се БГ" действат в синхрон и най-вероятно това е новата партия на Радев след като се дистанцира от БСП. "Мутри вън" по естествен начин се прилепи към тази формация. Припомнете си, че "отровното трио" правеше протестите само пред президенството, за тях другите корупционни скандали на шайката ГЕРБ, съветската мутра Борисов и Пеевски не съществуваха, Росенец го неглижираха, окупацията на Орлов Мост също. Четете между редовете, така няма по един и същи начин различните комунисти от ГЕРБ -БСП-ДПС-Манолова да ви лъжат постоянно по един и същи начин.
07.02.2021 18:51
Емилчо, Пак ли си си пуснал миризмата! Ако Борисов беше "съветска" мутра щеше да се саморазправи по най-бързия начин! А той изпрати даже и полиция да пазят катуните пред СУ и Орлов мост!
08.02.2021 00:00
Какво иска пък този? Мутрите ли си иска? Ей, ще се избият за едни мутри. Не стигат мутри за всички протестърски патрийки и гласоподаватели не стигат, ще им останат само цирковете.
07.02.2021 19:32 / Отговор
:) Орките от ГЕРБ най-много разбирате от мутри , със СИКаджия начело на Партията и всички подчинени калинки под него копиращи неговото мутренско поведение.
07.02.2021 19:36
нещастен досаден трол :) ти така си се оплел в собствените си брътвежи, че най-милостиво те съветвам да ходиш да се гръмнеш.
07.02.2021 19:50
Копайте,има още надолу! Аз,като орка,която разбирам от мутри ви казвам,че всичко е,като за читалищна пиеска със слаб сценарий и още по-слаби аматьори-артисти!Мислех си,че сценариста на протестите са го изгонили,но той си твори!
07.02.2021 22:02

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още