Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Симов: CNN надмина Северна Корея. Само за три минути Байдън извършил необратима промяна…

Мрежата

Симов: CNN надмина Северна Корея. Само за три минути Байдън извършил необратима промяна…

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов

От вчера съм с една идея по-позитивно настроен към българските медии. Да, комсомолските въздишки за инаугурацията на Байдън бяха факт, но ви уверявам, че те приличат на истинско дисидентство в сравнение с оргазмичните стонове, които се лееха от американските.

Мислех, че е лъжа, но уви не е -  коментатор по CNN обяви, че светлините на парка край Капитола са като удължение на ръцете на Джо Байдън, които се протягат, за да прегърнат Америка. Друга журналистка усетила как „настръхва“ като видяла самолета му да каца (даа, съзнавам подлите цинични внушения, които могат да хрумнат на неправоверните).

А реториката на CNN наистина надмина Северна Корея. Оказа се, че Байдън само за три минути в Белия дом вече е извършил необратима промяна, завинаги е изтрил миналото, показал е, че само за няколко секунди може да промени страната, накарал е хората във всички щати да гледат позитивно на бъдещето...

Търсих информация дали е успял да нахрани с три хляба всички бедни, но не открих. Но, спокойно, и утре е ден. Вярвам в CNN - ще открият какво чудо е свършил Онзи, чийто ръце се протягат да прегърнат Америка. :))))  


Коментари (7)

Тъп си Саше Кажи нещо за Навални,че не е толкова забавно! Псевдо човек ,може да е само и единствено псевдо журналист!
23.01.2021 10:50 / Отговор
Старец Това, което казва за САЩ в момента и за СNN е истина и е другата страна на монетата, изсечена от комунистическите идеология и практика, сега маршируващи като либерализъм. Не го усещаш още, но споко, ако си достатъчно млад, ще видиш развитието в САЩ. Симов си мисли, че уязвява неприятеля, но всъщност разкрива какво представлява лелеяната от него система - лъжи и въздух в свирката!
24.01.2021 07:51
Младеж Точно представител на мракобесието не искам да коментира комунизирането на САЩ. Това,което се случва там е закономерно и напълно покрива теорията за социализма.Да се надяваме,че няма да го проспят американците! Сашето не казва нищо и за Туитър профила на Тръмп!Или това не те притеснява?
24.01.2021 09:28
САШЕТО Е ПСЕВДО ПРАСЕ........ ОБИДА ЗА СВИНСКИЯ РОД......
23.01.2021 11:20 / Отговор
кесо Е, Симето очевидно завижда на американците за "постиженията" в пропагандата, където комунистическата машина за лъжи и промиване на мозъци досега нямаше конкуренция. Симе, вземете се в ръце и не се давайте на "мръсните американски империалисти" да ви изместят от първото място по лъжи, манипулации и провокации, това е просто възмутително. Вземете се в ръце и на "работа" по издигане на лъжите, манипулациите и провокациите на още по-големи "висоти". Успех!
23.01.2021 11:33 / Отговор
bullsheet Ти с комсомолците ли се е*аваш, бе Симе? Та точно комсомолът е една от "най-романтичните" части от 100 годишната история на твоята партия. Хайде да не плюеш в собствената си чиния, че е малко дебилно. Живи сме още и помним - поколението, за което трябваше да си комсомолец, за да си студент. Спомени незабравими, макар и кошмарни.
И не ти стигна комсомола, ами и на Северна Корея посягаш! Една братска вам държава! Само пет такива останаха на планетата ни и ти нападаш една от тях! Подло, бих казал, ама той Ким Чен Ун, ако има преводачка от български и те прочете, бял ден няма да видиш. Виж с Байдън може да се шегуваш - къде си ти, къде е той.
23.01.2021 12:26 / Отговор
Много ...си тъп Сашо, знае ти и на тебе кухата манерка какво значи Северна Корея! Толкова си слузест и жалък, че ще обидя голите охлюви , ако те нарека на тях! Продължавай да се мазниш и да лижеш "топките" на Корнела, и Видьов ден идва! В собствената ви партия, не може да не са останали нормални хора , които да не са погнусени от евтиния сеир, който им пробутвате !
23.01.2021 16:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още