Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Симов: Лозан Панов изчезна от предизборната борба още преди да е участвал в нея

Мрежата

Симов: Лозан Панов изчезна от предизборната борба още преди да е участвал в нея

Снимка:

От Фейсбук профила на Александър Симов, БСП

Лозан Панов изчезна от предизборната борба още преди да е участвал в нея. Да наречеш Румен Радев "фалшив герой" е изцепка подобна на онази на Петър Стоянов, който размахваше компромати в предизборен диспут.  

 


Коментари (4)

Анастас #

Пънов е не-по макък Фалшив герой. Такъв е и самият Симов.
Плямпачи и логопедични Кретени.

Разликата е, че Мунчо Фатмашки говори на копанарски ...
дори и български не знае добре. Симов и панов го докарват на миризма.

Само мощен вот за ГЕРБ-СДС може да ни избави от Логопатичната Левица във всичките и отенъци: розови, червени, лилави, зелени ....

(сурвакарски)
07.10.2021 10:21 / Отговор
Соня Абе тоя Симов все по-зле става - значи Мунчо може да вика на Герб "мутри" и по този начин да обижда стотиците им хиляди избиратели, а него не могат да го нарекат "фалшив герой"! Откъдя-накъдя! Да не би да има божествен ореол на главата? Тук Лозан е 100% прав, въпреки че самият той е една гротескна кандидатура - първо с външния си вид на неугледен застаряващ гей (много сериозно трябва да му сменят стайлинга, ако искат някакъв резулатат по-висок от 5%) - то косицата на черта, то наболата бяла брада, то жълтите зъби, то слабия женствен гласец.
07.10.2021 14:15 / Отговор
Соня Да добавя, освен външния вид сериозен минус е и непрестанното му плямпане единствено и само за правосъдна реформа и съдебна сиситема - като грамофонна плоча като Ристю Иванов - Маджото. За тоя кон с капаци няма ли повишение на цените, ковид-пандемия, емигранстка криза, ЕС, Нато, РСМ и прочие? Баба Цонка и бай Жеко от с. Чучулигово биха предпочели да вечерят хляб, месо и хранителни продукти, а не съдебна реформа.
07.10.2021 14:23
attropo уф,точно симов кратуната да дава постоянно оценки за всичко и всеки?!?Я си погледни *партньорката в живота*,спри да лижеш постоянно и страЗТно курнела и може да те приемем малко на сериозно.
07.10.2021 14:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема