Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Синдикалист: Борис Бонев пак настоява за нощен транспорт. Няма кой да кара през деня, камо ли през нощта

Мрежата

Синдикалист: Борис Бонев пак настоява за нощен транспорт. Няма кой да кара през деня, камо ли през нощта

Синдикалист: Борис Бонев пак настоява за нощен транспорт. Няма кой да кара през деня, камо ли през нощта - Tribune.bg

Гаврите на този кандидат за слава с градския транспорт станаха твърде много, пише Ваня Григорова от „Подкрепа”

Петък вечер – 10 март - Борис Бонев отново се снима. Този път на жълтите павета под табелата „Нощен транспорт”. Общинският съветник от „Спаси София“ отново се оказа недоволен от липсата на нощен превоз с градския траспорт в столицата като заявява в публикация, че таксито било единствена опция – скъпа и ощетяваща бизнеса.

„На господина детайлно му беше обяснено през октомври, че няма кой да кара през деня, камо ли през нощта. Т.е. той чудесно знае, че е невъзможно да има нощен транспорт. Освен ако не е на цената на допълнителен извънреден труд (такъв се полага и сега)”, му отговори отново през социалната мрежа синдикалистът от КТ „Подкрепа” Ваня Григорова.

„Г-н Борис Бонев отново настоява за нощен транспорт. Явно му се струва много фешън”, добавя тя.

„Някак е по-спокойно, когато се снима на жълтите павета. Те наистина трябва да бъдат ремонтирани отново буквално през няколко месеца. Ако иска, нека публикува още снимки на криви трамвайни линии. Които не се оказаха криви. Обаче гаврите на този кандидат за слава с градския транспорт станаха твърде много. Просто, защото трябва да си намери кауза, сякаш реалните проблеми в София са малко.

Преди избори се обещават, а след това се и правят най-големите тъпотии. И се разкриват най-клоунските страни на политиците.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети