Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Слави с обръщение към народа: Уважаеми сънародници, скалпел, моля!

Мрежата

Слави с обръщение към народа: Уважаеми сънародници, скалпел, моля!

Снимка:

От Фейсбук профила на Слави Трифонов

Току-що Специализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата.

Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителната власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.

Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля.  


Коментари (21)

Уфф! Чалга-мутрата защо се движи в брониран автомобил и охрана?!? Той ли ще се изживява за стожер на морала?!? Няма такава държава, в която да вирее такъв популист-демагог!
18.12.2020 18:36 / Отговор
СЛАВИ ТРИФОНОВ.........ВИС1(ВАСИЛ ИЛИЕВ)......... АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ(Р.РАДЕВ)...... СКАЛПЕЛ, МОЛЯ..........
ТУМОРНИ СРАСТВАНИЯ - 30 ГОДИНИ............
18.12.2020 22:32
НАД 50 МЛН ВЗЕ ОТ БИТИВИ ТАЯ МУТРА Учиндолският свиркаджия освен да разказва смешки в стил социалистически селски вечеринки и да търси откъде да лапа кинти нищо друго не може. Има ли разлика дали ти плаща Гоце, Доган, Прокопиев или Цветан Василев? НЕМА. Сам се самоуби. Няма нужда и медиите да го отразяват.
18.12.2020 23:47
Z Как я е чакал тази новина, Славчо, за да може да се изкаже по въпроса! Не разбирам каква е тази силна фиксация по Борисов?
18.12.2020 18:39 / Отговор
Stefan фиксация, но и фанатизъм.
Фанатизъм
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Фанатизъм се нарича светоглед, който приема, че определени идеи са единствените верни, и придава негативен аспект на всичко различно от тях. Целта му обикновено е налагане на „верните“ и отстраняване на „неверните“ идеи, като често се смятат за позволени всякакви, или много широки средства.
18.12.2020 19:28
Надблюдател Този от толкова зобене, да не е решил със скалпел да си го реже, и без това не му върши никаква работа!
18.12.2020 18:41 / Отговор
Татулова Славчо, давай все в тоя дух, понеже на Борисов му трябват още няколко процента за самостоятелно мнозинство! И знаеш ли защо, безбожнико нагъл и гнусен? Защото за българите са по-приемливи "калинките", отколкото прииждащите скакалци, кърлежи и паразити! Гладни паразити!
Ако простотията и демагогията водеха до смърт, Господ щеше вече да ти е "звъннал"!
18.12.2020 18:49 / Отговор
И стършели. Трифонов е крайно юридически некомпетентен, както е некомпетентен по всичко друго свързано с държавното управление.
18.12.2020 19:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още