Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Слави се подиграва с полицаите: Българското МВР е най-смешното

Мрежата

Слави се подиграва с полицаите: Българското МВР е най-смешното

Снимка:

От Фейсбук профила на Слави Трифонов

МВР извади социология, която самото МВР е поръчало. Сега ще ви цитирам част от тази социология:

„Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Масово гражданите харесват как и какви услуги им предоставят структурите на МВР. Нямат препоръки как работата би могла да се подобри, защото очевидно това не е възможно. А когато се оплакват, е неоснователно. Удовлетвореността на потребителите е 100 процента“, пишат от общинска дирекция на МВР-Враца.

Учудващо, на нереалния фон от задоволство, в Стара Загора са отчели минимален процент не толкова позитивни граждани. Едва 3 процента са казали, че не са доволни от услугите.

Това бяха цитати. Още веднъж – току що ви цитирах официалната информация от МВР. Опитах се да се ядосам, това е нещо много лесно за моя характер, но така и не успявам, защото непрекъснато се смея. Българското МВР – най-смешното МВР в света! Затова от днес реших – уволнявам всички сценаристи и назначавам МВР. Те са по-големи хумористи от моите сценаристи.

Дааа... всъщност щеше да е ужасно смешно, ако не беше толкова тъжно. Знам, че е клише, но е вярно. И понеже МВР са толкова смешни, ще им разкажа подходящ виц:

„Български полицай си карал патрулката и изведнъж насреща му – каруца. В нея – циганин, пардон, ром с кон. Полицаят не успял да избегне катастрофата. Блъснал коня и каруцата. И те отхвърчали в канавката. А от там – в съседното поле.

Полицаят, който бил от МВР, притеснен слязъл и първото нещо, което видял, бил коня, който агонизирал. На полицая му станало жал, извадил служебния пистолет „Макаров” и застрелял коня, за да не се мъчи.

По нататък лежал циганинът, пардон ромът, който като видял полицая, веднага се надигнал. Полицаят, който бил от МВР, веднага го попитал: „Как си бе, човек?“ А циганинът, пардон – ромът, който видял какво се случило с коня, веднага отговорил: „Старши, след катастрофата учудващо добре се чувствам!”

Този виц изцяло пресъздава социологията на МВР. Ние, гражданите, сме учудващо доволни от работата с българското МВР!  


Коментари (10)

Пенко Този мелез между ялова вещица и кашалот защо не вземе да се погледне в огледалото. Може да припадне от смях, ако разбере изобщо за какво става въпрос
08.12.2020 09:30 / Отговор
БСП/БКП ИСКА ДА ПРОБИЕ ДЕСНИЦАТА................... КАКТО СЪС СДС 1990............................. ЗА ЦЕЛТА АКТИВИРА КУКУ-АГЕНТ СЛАВИ ТРИФОНОВ-ПРЪВ ДРУГАР НА ВИС1 И ВИС2..........
НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ БРОИМ КОЛКО КУКУ-БЪЛГАРИ ИМА...........
08.12.2020 13:21
Невежеството се вижда,внимавай! Всеки посредствен свирач,ако започне да дава оценка на всяко министерство ,може да заприличаме на чалготека с централно управление!Министерство на омразата е една от иновациите при коалиционно управление на ОФ-идиотите!
08.12.2020 10:06 / Отговор
Тартаковер Той може да е посредствен свирач(даже най-вероятно никакъв свирач), но организаторските му възможности и наложена дисциплина при ръководените от него хора са забележителни. Всеки може да си чеше езика, да плюе и псува защото вероятно самият е некадърник с нулеви качества, но обективно оценяващия няма да отрече очевидното. В "Маскираният певец" по Нова ТВ, журито неведнъж оцени бенда на "Шоуто" като най-добър в България(когато коментираха качествата на певицата Невена Цонева).
Не знам дали "Има такъв народ" ще участва в управлението на България, не знам дори дали ще влезе в парламента. Това което знам със сигурност е, че държавата има нужда от ред и добра организация във всичко, след 11 годишното управление на Борисов. Дали ще го направи тази партия или друга, не е ясно, но ако така продължава, означава сами да си търсим края.
08.12.2020 11:00
Jim Тараратор ли си, ковер ли си не те знам. От професионална гледна гочка ти казвам най-отговорно, че психичното ти състояние никак не е добро. Минал си времето, когато е можело да се оправиш със сравнително лека терапия. Сега вече е наложително да се проведе агресивна такава, защото ставаш опасен както за обществото, така и за себе си и симейството.
Вземи мерки, докато не са дошли ония с ризата с дългите ръкави, които се звръзват отзад на гърба
08.12.2020 12:05
Пацо Не го коментирайте този кашалот... Не заслужава...
08.12.2020 10:34 / Отговор
Мина Виж, за това го бива.Учудващо добре разказва вицове, въпреки този серт сурат.А влезе ли в управлението на страната, ако не ни убие,ще ни изкърти, както се пее в една от песните му.
08.12.2020 10:55 / Отговор
Тартаковер Ха, ха, хаааа.... Много приятно се усещам, като видя да ме коментира екземпляр с видимо празна зелка. Такава, която носи по задължение от природата. Казват че имало лекарства за мозъчни инвалиди, дори ги давали безплатно, нека този коментиращ дървар се възползва. Че е празноглав примат личи не само от нескопосния му коментар, приличащ на изпражнение, но също от факта, че го е мислил повече от час, преди да се опита да ми отговори. Такива са гербаджийските помияри, празни, бавно се развиват, бавно го вдигат като слон, веднаж на 4 дена! Аз знам че да разчитам на нормален коментар тук си е чист хазарт, но все се надявам, защото съм оптимист по природа. Въпреки че коментиращите с всички сили се опитват да ни убедят, че са примитивни, бавно схващат, бавно свързват логически. Единствено са компетентни в псувните, плюнките, изсипването на л-йната от главите им...
08.12.2020 12:50 / Отговор
ИЗВИНЕТЕ, АЗ СЪМ ТАРТАКОВЕР ОТ 16-Я ЕТАЖ............................................................................ ИСКАМ ДА БЪДА В КОМПАНИЯТА НА НАРЕЧЕНИЯ ОТ МЕН "ЛАЙНЯН САЙТ-ТРИБЮН".......
ИСКАМ ДА ПРЪСКАМ ОТ МОЙТЕ Л@ЙНА НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО СЕ ГОВОРЯТ ИСТИНИ ЗА:
-ДС/БСП/БКП/ДБ/ДСБ/АБВ/
-ВАРВАРИНА РАДЕФФ
-КУКУ - ТРИФОНОВ
ИНАЧЕ СЪМ ДОБРЕ.......СПОКОЕН СЪМ..... НИЩО МИ НЯМА..... ..
08.12.2020 14:28
Отговор Таракана/ по руски по-добре ще го разбере/ пак тествал форума! Любимият прийом...серне дълбоко и смрадливо, и почва да брои дали някой "геебаджия " ще му тегли една майна! "Обикновен помияр , Сър "!
08.12.2020 23:41

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още