Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Мрежата

Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост?

Слави Трифонов с махленски обиди срещу Цитиридис. (Не)очаквана слабост? - Tribune.bg
Снимка:

Текст на dnes.bg

Слави Трифонов гостува онлайн на Маги Халваджиян в "Господари на ефира", където над час отговаря на въпроси на зрители - от такива за политическия му проект до твърде лични.

Естествено, не бе подмината темата с неговия конкурент в bTV Николаос Цитиридис. И показа неочаквана слабост на фона на твърденията си, че е доказан професионалист.

Квалифицира Цитиридис като глупав на няколко пъти, а предаването му, че се прави на инат.

Още в началото той прояви своята раздразнителност, че шоуто копирало неговото, включително студио и декори. Подобни студиа и декори не са измислени нито от bTV, нито от Слави. Включително и надписът на вечерните предавания наподобяват западните образци.

Самият Трифонов навремето беше в същата ситуация. Нападките срещу него бяха, че е изкопирал шоуто на Тодор Колев "Как ще ги стигнем..." - задявките с бенда, скечове и вицове, гостите. Не е по-различно от ситуацията близо четвърт век по-късно. Но тогава в ролята на разочарования беше Адама, а сега той.

Зрител попита дали е гледал конкурентното му предаване.

"Гледах го, разбира се. Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Но имах добър екип. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някакво момче да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но понякога трябва да се спират. Ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек", заяви Слави.

Десетина минути по-рано на друг въпрос - "Каква е била разликата между Слави с плитките с ластик и сега?", той отвърна, че със сигурност е бил по-тъп.

И допълни, че "когато човек е млад, е глупав. И това е очарователно". Явно обаче Цитиридис не му е очарователен.

Защо падна на някакво махленско ниво с обидите обаче остава загадка. Или може би не е. Истината е, че през последните над 20 години Слави никога не е имал конкуренция в същия часови пояс. И няма как да направим съпоставка на неговата реакция.

Тя издава нервност. И той самият призна, че телевизията му не е на печалба, защото рекламодателите са съсредоточени в двете големи частни телевизии. Докато беше в bTV едва ли е имало случай да изпитва трудност по отношение на рекламодателите. Рейтингите също бяха в кърпа вързани, независимо от лъкатушенията им през годините.

Сега не е така. Той и неговият екип се борят за всяка реклама. Колкото и да са условни - рейтингите не са в негова полза, а и самият той избра друг подход при пийпълметрията, който засега е новаторски за нашия пазар и не се припознава от рекламните агенции.

И на фона на всички трудности, той има конкуренция. За първи път реална. Изкопирана, със слаб екип, с "глупав" водещ, но конкуренция.

Слави твърди, че е професионалист и непрекъснато се стреми да се самоусъвършенства.

В същото време зачеркна с големия флумастер "младия и глупав" Цитиридис. Не става и толкова. Той няма право да се самоусъвършенства.

Всъщност сравненията между Трифонов и Цитиридис на пръв поглед са повече от нелепи. Единият с опит, другият - с никакъв. Единият с влияние на музикалната сцена, а според изследванията и в политиката, водещ от над 20 години, другият - сега прохожда.

Само че този с опита вижда заплаха. Иначе не би го обиждал. Просто щеше да се радва на слабата конкуренция...

По публикацията работи: Александър Попов


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Славчо Чукундура Простакът си изпира парите от офшорката, нищо друго и хич не му дреме! Шараните кълват на въдицата му, а Славчо пере яко с белина без нито една следа да остане от мръсните пари!
14.04.2020 20:32 / Отговор
Цитиридис Много интелигентно и умно води предаването. Има страхотно чувство за хумор, гостите му са много добре подбрани. Няма злоба, няма чалга, няма арогантност, няма простотии и тъпотиите на злобния и болен Трифонов. Дерзай , Николаос, ние сме с теб. Обичаме те, че ни разведряващ и внасяш успокоение в душите ни. Бъди жив и здрав.
16.04.2020 13:50 / Отговор
Иван Тимов Как пък един коментар няма в подкрепа на шоуто на г-н Трифонов! Само злорадстване защото се казват истини и се дава трибуната на хора, на който другите телевизии не дават глас.
23.04.2020 10:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети