Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Слави Трифонов: Толкова криво ми стана, че някаква млада украинка е подобрила рекорда на Стефка Костадинова

Мрежата

Слави Трифонов: Толкова криво ми стана, че някаква млада украинка е подобрила рекорда на Стефка Костадинова

Слави Трифонов: Толкова криво ми стана, че някаква млада украинка е подобрила рекорда на Стефка Костадинова - Tribune.bg

„Разбрах от новините, че някаква млада украинка е скочила на висок скок 210 см. и е подобрила рекорда на Стефка Костадинова с 1 см.

209 см. беше световния рекорд на Стефка Костадинова, който никой не можеше да подобри в продължение на 37 години. И ми стана толкова криво, ама толкова криво“. Това написа председателят на „Има такъв народ” Слави Трифонов в социалната мрежа Фейсбук.

Вчера Ярослава Магучих скочи 210 см от първи опит на Диамантената лига в Париж и с това падна българският световен рекорд в леката атлетика.

„Имаше нещо, в което цял свят не можеше да ни победи в продължение на 37 години. И всеки човек по света можеше да произнесе името България единствено с възхищение и уважение. Заради Стефка Костадинова.

Имам честта да я познавам и в един от декорите на „Шоуто на Слави” си бях отбелязал с молив височината от 209 см. С молив. Ей така, за да ми е хубаво“, добавя спомени Трифонов.

„Разбира се, украинката се е трудила, тя е талантлива и ги скочи тези 210 см., но това не променя фактът, че на мен ми е криво. Не знам за вас и не знам на кой въобще му пука, но на мен ми пука. И използвам възможността лично, като българин, най-искрено, с уважение да благодаря на Стефка Костадинова за това, че 37 години ни държеше, нас българите, на върха на света. Върха от 209 см. И ако за някого заслужава да се каже, че е направил ужасно много, страшно много за името България по света, то това е Стефка Костадинова. Мисля, че всички сме ѝ задължени. Или поне аз съм“, пише още Слави Трифонов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати