Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След интервюто на Трифонов: Инфантилно, Кирил Петков и Асен Василев трябва да бъдат отстранени

Мрежата

След интервюто на Трифонов: Инфантилно, Кирил Петков и Асен Василев трябва да бъдат отстранени

След интервюто на Трифонов: Инфантилно, Кирил Петков и Асен Василев трябва да бъдат отстранени - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов реши да даде интервю за Дарик. Журналистът Константин Вълков многократно подчерта, че интервюто е на живо и в студио, а двамата не се познавали предварително.  Трифонов обяви, че  е решил повече да не бъде унижавана ИТН в една невъзможна коалиция. По думите му  тези хора да продължават да управляват нагло и безотговорно. Това от своя страна предизвика и коментари във Фейсбук.

Ето и част от тях:

Калина Влайкова:

Ооооххх, ей тук спрях това инфантилно, нарцистично и невъзпитано безумие. Каква тъга... и за двамата участници.

Явор Дачков:

Константин Вълков винаги ли е толкова неадекватен и маниерен? Не съм го слушал досега. Задава абсурдни въпроси, а точно сега е важно да се чуе Слави Трифонов.

Димитър Байрйктаров:

Дълги години бях разследващ журналист и телевизионен водещ, но за първи път видях физиономията на радиоводещ, който бе дискредитиран след неистовите му опити да внуши на аудиторията небивалици! Много пъти съм виждал погледите на презрението към разобличени репортери, но днес видях погледа на презрението към радиоводещ, опитващ се да внуши страх в аудиторията затова, че нямало да има правителство! Тези опорки на насаждане на страх започна да ги прокламира Корнелия и явно са се харесали и на просто Киро. Тъжна гледка е да се гледат лицата на хората, които са разчитали на властта, да не казвам, че са изпаднали от хранилката? Някога един друг министър-председател ги наричаше мисирки, а на тях им харесваше! Явно да слугуват на властта, винаги им е харесвало! Опитвам се да си представя заглавията в медиите, приближени до властта, които ще бъдат извадени от контекста на това интервю! Със сигурност обаче, ще се опитат да припишат случая "Капитан Андреево" на Слави, а този случай е на повече от 11-12 години.

Най-важното заглавие от това интервю е: "Слави: Кирил Петков и Асен Василев не стават за управление и трябва да бъдат отстранени!"

Това е само моето мнение и вероятно поради тази причина няма да ме видите на телевизионен екран! Просто, не умея да слугувам!

 


Топ новини

виж още
Актуална тема