Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След пърформанса с хванати ръце на Кацаров: Със заклинания пандемия не се бори, оставка

Мрежата

След пърформанса с хванати ръце на Кацаров: Със заклинания пандемия не се бори, оставка

Снимка:

След черния рекорд от началото на пандемията и 310 българи починали само за денонощие, обявеният от здравното министерство брифинг предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Въпреки очакването на хората и медиците за по-строги мерки,  които да ограничат разпространението на COVID-19 и да намалят жертвите на вируса, сбирката на здравния министър на Радев завърши с общ апел към българските граждани, отправен от здравния министър Стойчо Кацаров и съсловните организации в здравеопазването. Този апел се изчерпа с думите "Ваксинирайте се", а за да подсилят пърформанса и пиара, Кацаров ги подкани да се хванат за ръце в знак на единение. Това на фона на огромния ръст новозаразени, починали, пълни болници и липсващи легла в интензивните отделения, изглеждаше нелепо. Кацаров дори отнесе и критика за избора да рекламира ваксинацията с абсурдни снимки във фейсбук и бе призован да уволни целия си пиар екип. 

Ето и част от коментарите: 

Виктор Димчев, продуцент 

Ако не сте ваксиниран и оближете здравния министър на тази снимка, ще се излекувате чудотворно.

Работи на компютър, лаптоп, за андроид, айфон и айшивибъмамата.

 

Георги Харизанов, политически анализатор 

Ма глей какъв дъжд докарахте с тия танци бе,

вчера си измих колата дейба!

 

 

Младен Маринов, ГЕРБ 

Министерството на здравеопазването, ръководено от Стойчо Кацаров, отново не предложи конкретни мерки и решения за овладяване на здравната катастрофа. Служебният министър за пореден път направи констатации за тежката ситуация. Като страничен наблюдател на случващото се с пандемията. Кацаров, така и не разбра, че хората не искат от него да им обяснява колко е сериозна здравната криза (те я виждат и усещат на собствения си гръб). Българските граждани очакват от здравния министър да предприеме съответните управленски решения!

 

Веселин Марешки, лидера на партия Воля 

Споделям тревогата на един уважаван български лекар! Управляващите докараха България до НАЦИОНАЛНО БЕДСТВИЕ! Смъртта на стотици всеки ден, заразяването на няколко хиляди всеки ден не ги вълнува! Обикалят страната, събират хора в условия на такава тежка пандемия, само и само да излъжат още някой за изборите. Това е единственото, което ги вълнува- власт! Не им пука, че има вече толкова почернени семейства, че лекарите са на ръба, че оплескаха всичко, защото не знаят какво да правят, не им пука, че губите работата си, че губите фирмите си, че доходите на милиони българи се сринаха, че децата са тотално объркани от хаотичните им мерки в образованието... Да продължавам ли?! Това малко ли е?! Вместо да си подадат оставката веднага, те драпат за още един мандат ПОЗОР! ОСТАВКА! ПРОДАЖНИЦИ! ЗАТВОР!

 

 

Красен Кралев, ГЕРБ

6007 новозаразени 310 починали от ковид, 8030 са в болници 90% от тях са неваксинирани. Правителството на Румен Радев се провали с ваксинацията на населението. Пагубно е, че не признават провала си и продължават да налагат сбърканите си мерки, които водят до гибелта на стотици българи всеки ден. Вълната ще се покачва още и страшното тепърва предстои. Следващите три седмици ще са най-тежките и ще струват стотици животи. Има нужда от налагане на спешни мерки за справяне с ковид кризата: Незабавна оставка на Стойчо Кацаров и на Румен Радев! На България й трябват смели мерки и решителни действия!

 

Никола Николов, ГЕРБ 

Когато здравният министър се страхува да предприеме адекватни мерки, започва да се държи неадекватно. Със заклинания обаче пандемия не се бори. Трябва решителност и воля - не страх от непопулярните мерки, сакън да не свалим рейтинга на Румен Радев.

Тома Биков, ГЕРБ

Надявам се, че тези, които имаха забележки към униформата на проф. Мутафчийски, ще бъдат удовлетворени от паневритмията на Кацаров.  


Коментари (6)

Анастас #

Все пак Стойчо Кацаров е от школата на => Ебан Костов.
Нека не забравяме това ...

(припомнително)
02.11.2021 13:11 / Отговор
Лекар ПИТАМ СЕ КЪДЕ СА ПАРТИЙИТЕ НА ПОДМЯНА СЪС ТЕХНИТЕ ФАЛШИФИ ЛИДЕРИ МАЯ КОСТИНБРОД,СЛАВИ ЧАЛГАРА,ИЦО БОЙКИКЕВ ДА ИЗЛЕЗАТ НА УЛИЦИТЕ И ВИКАТ ОСТАВКА НА ТОВА НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО СЪС пРЕЗИДЕНТА ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ???
ЯВНО ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ И ДС КОУТО СЕДЯТ ЗАД ТЯХ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИ УМИРАТ!
И СЕГА БЪЛГАРИТЕ АКО ЙЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ ???
02.11.2021 13:20 / Отговор
attropo слаФчу,воЖде,покажи се как си се изтегнал на диФанчето,влей малко смелост в този изтерзан народ!
минетуф,върни се от француцко,хвани генчоебанхаджи и мая галевна за ръка и на площада врътнете едно хоро с маски и звънци,белким прокудите вирусот!
Къде сте,чалга-мекерета,ПЕЧЕНИ ПРОСТАЦИ и ПСЕВДО-МЕТЕЖНИЦИ,да дойдете и помогнете в отделението?!?
радефЪ,каунь селяндурски,вземи си бъчвов и мангъреца под мишница и бегом на село да копаш!
02.11.2021 13:26 / Отговор
Петя Разкарайте се! Пагубно опасни сте за България! Чакаме конкретни мерки от вас,а не фалшива загриженост,която създава още по-голяма тревожност! Като не можете и не знаете как да се справите защо стоите? Самодоволството ви е цинично в този момент! Бездействието ви е пагубно! Разберете го!
02.11.2021 13:36 / Отговор
Психиатър Призовавам специалисти психиатри и психолози да излязат с общо становище и диагноза за личността и поведението на Кацаров!
02.11.2021 13:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема