Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След пленума - на Нинова ѝ спретнаха нов 10 ноември

Мрежата

След пленума - на Нинова ѝ спретнаха нов 10 ноември

Снимка:

След вчерашния пленум на БСП, на който Националният съвет на БСП бламира избора на Корнелия Нинова за реда и състава на евролистата, редица коментари се появиха в социалните мрежи. След инфарктно близо 10-часово заседание листата на Нинова бе тотално променена, а в избрания краен вариант място намери и Сергей Станишев.

Ето и част от коментарите във Фейсбук:  


Етикети БСП, листа

Коментари (3)

Иван Тенев Всички тъпотии на БСП са с една единствена цел , Корнелия да си остане на поста. Хич не и пука за евроизбори, нито за държава , нито за нищо.
15.04.2019 09:51 / Отговор
Иван Тенев Изумявам се дали БСП ни смятат за толкова тъпи ?
1. Елена Йончева ...... хем журналист, хем помага и на президента и на БСП .... Гражданска квота....била независима. Неочаквала да се бори за място със Станишев ???? Просто лудост в исказванията.
2. Христов...пръв помощник на надпартийния президент.....обаче пак гражданска квота....пак БСП....иначе надпартиен и той. ???
3. Нинова реве за оставки в ГЕРБ....те подават оставки...."това не решавало проблема" .....какво искаш в крайна сметка ?
4. Листа без Станишев ?!?...............Що за идиот трябва да си , че да си помислиш и за миг че ще мине това ??? После обидена на другите ?!? Що за идиот си да си го помислиш и за миг , че ще те подкрепят за листа без Станишев ?
5. Нинова : Вече не нося отговорност за резултатите от изборите...................епа голям водач си !!!
15.04.2019 09:59 / Отговор
Чочко Големият водач,вожд{есата}ът на бесепието изтърва поводите на коня, на който се е качила,скоро ще я смъкнат от седлото на пленум или конгрес,много се оля и увлече на връо.
15.04.2019 14:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив