Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. След смяната на Херо Мустафа: Хората няма да и простят, че похвали репресиите на Рашков

Мрежата

След смяната на Херо Мустафа: Хората няма да и простят, че похвали репресиите на Рашков

След смяната на Херо Мустафа: Хората няма да и простят, че похвали репресиите на Рашков - Tribune.bg
Снимка:

Часове след новината, че ИТН се оттегля от управляващата коалиция – американският президент Джо Байдън номинира Кенет Мъртън за нов посланик на САЩ в България.Той трябва да дойде на мястото на Херо Мустафа, която е в България от 2019 г., съобщи Белият дом. Сега номинацията на Байдън трябва бъде одобрена от Сената. Новината предизвика редица коментари във Фейсбук.

Ето и част от тях:

 

Александър Урумов:

Смяната на Н.Пр. посланик Херо Мустафа се отличава с два важни детайла:

Първо, отказан й е втори мандат.

Второ, отказано й е дори удължаване на мандата с няколко месеца до есента.

Това обстоятелство говори красноречиво за оценката на Държавния департамент на САЩ за резултатите от работата на Н.Пр. посланик Херо Мустафа у нас.

Резултатите са провал на силово наложеното от нея и екипа й правителство тип Франкенщайн, което рефлектира в засилване на негативните обществени настроения към САЩ и ръст на русофилските и антиамерикански настроения.

Това е основната причина марионетките от “Демократична България - политическото крило на соросоидния кръг “Капитал” - да са толкова унили през последните седмици и да са готови на всичко за запазване на това провалено правителство.

Те също са се провалили пред господарите си и сега ще трябва да се обясняват пред новия амбасадор защо са толкова некадърни и защо все още не са предали Македония.

Свестните и обичащи България хора да се стягаме, че няма да става по-лесно.

Първата задача - долу задължителните машини!

Оттам ни натресоха тези некадърници.

 

Соня Колтуклиева:

Диърест америкън френдс, свестните хора в България никога няма да забравят и да простят, че Херо Мустафа отиде на крак при комунистическия следовател Бойко Рашков и го похвали за работата му.

А работата на алкохолизирания имотен чорбаджия се състоеше в репресии, арести, компроматни атаки, погазване на закона и съучастие в тласкането на България към национална катастрофа.

Не ни изпращайте нов наемник и създател на политически франкенщайновци. Изпратете ни в София разумен и базисно почтен посланик.

Не ни подценявайте повече! Не се подигравайте с нас.

 

Георги Кадиев:

Каква лична драма за Херо Мустафа да ни зареже точно в най-голямата каша.

Надявам се най-после с новия посланик да се държим като с равен, не като с генерал-губернатор.

 

Георги Марков:

Провалът на Кирил Петков е голям провал на Американското посолство, кръга "Капитал", НПО-тата на Сорос и президента, които ни го натрапиха

След като Слави би шута на коалицията /което Нинова трябваше, но не направи/, Кирчо каза, че ще управлява с правителство на МАЛЦИНСТВО.

Ами, то и парламентът е избран от МАЛЦИНСТВО - 2/3 от избирателите не гласуваха. Зад президента също стои МАЛЦИНСТВО - едва милион и половина гласа. В резултат на машините България остана държава с институции на МАЛЦИНСТВО от хората.

Предсрочните избори са НЕИЗБЕЖНИ. Трябва да си върнем бюлетината, с която скоро гласуваха над 60% от словенците и над 70% от унгарците на парламентарни избори, като и над 60% от французите и сърбите на президентски вот.

Ние не вдигнахме оръжие срещу комунизма, както унгарците. БЮЛЕТИНАТА бе нашето оръжие срещу комунисти като Рашков. Машините, Партизаните на Сорос и Корнелия ни го върнаха, за да ни нарича “бивши хора”, като след 9 септември 1944-та и арестува незаконно лидера на опозицията.

Това, че Херо Мустафа поздрави Рашков е най-големият гаф на американски посланик в годините на прехода.

За една година след Бойко съсипаха България. Съд за убийците на българската демокрация! Отдавна казах, че Гешев ще надживее този парламент и това правителство!

P. S.: На 4 януари 2022 г. казах публично, че вторият човек на Сорос в България ни е външен министър. Слави сега го разбра. По-добре късно, отколкото никога. Още от Нова година ни подготвят националното предателство! Всички национални предатели на самолета на Кирчо до Скопие с еднопосочен билет.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Херо Мустафа
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати