Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Служебният министър на икономиката хвърли няколко ефектни бомби, но без нито един документ

Мрежата

Служебният министър на икономиката хвърли няколко ефектни бомби, но без нито един документ

Служебният министър на икономиката хвърли няколко ефектни бомби, но без нито един документ - Tribune.bg
Снимка:

Източник: otupor.com

В ефира на бТВ вчера служебният министър на икономиката Кирил Петков хвърли няколко ефектни бомби, без да покаже нито един документ в потвърждение на думите си, които касаят дейността на Българска Банка за Развитие. Особено ефектно бе твърдението, че поради притежание на няколко акции от друга търговска банка, срокът за свикване на общо събрание бил най-малко 3 месеца?

Служебното правителство обаче, направило, чудеса от храброст, приемайки няколко акции като дарение и вече можело да се свика по-бързо общо събрание! Истина ли е твърдението на министъра или най-обикновена лъжа? Бърза проверка в регистрите и ви показваме този документ!

Да, правилно сте забелязали! Това е покана за свикване на извънредно общо събрание на акционерите, която е отправена на 14.08 2020 година за провеждане на ОС само седмица по-късно на 20.08.2020 година.

Поставяме под съмнение и думите, че почти един милиард лева са дадени на 8 човека, поради причината, че банката е създадена да кредитира юридически лица! Надяваме се, че в Харвард са научили министъра да различава физическо от юридическо лице?

Източник: От упорИзточник: От упор

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати