Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Служител в ММС: Днес се освободихме от доказано най-некомпетентния човек, влизал в министерството

Мрежата

Служител в ММС: Днес се освободихме от доказано най-некомпетентния човек, влизал в министерството

Служител в ММС: Днес се освободихме от доказано най-некомпетентния човек, влизал в министерството - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Иван Иванов

Днес е един прекрасен ден за българския спорт. След почти 8 месеца мъки, Министерство на младежта и спорта е освободено от Доказано най-некомпетентните хора влизали в тази сграда някога.

След цялата инфлуенсърска история, провела се през всички тези дни, в които министъра прекара във Facebook, не присъства на нито едно от знаковите спортни събития, провели се на територията на Република България.

Може би е бил зает с това да се бори с корупцията. А може би не ?

С този овехтял лозунг „борим се срещу корупцията“ не можахa да спечелят и 1000 лайка във Facebook. На ръководството бяха предоставени документи с доказателства за корупция, а отговорът беше „….каза, че повече няма да прави така“. Това ли е борбата ? Или любовта е по силна от всичко…

Колеги бяха привиквани от министъра и неговата „седянка“(ръководството), аз самият включително, някои по четири пъти да освободят позициите си, заплашвани с това, че ще им бъдат повдигнати обвинения, че са участници в организирани престъпни групи, привиквани с друг интересен лозунг „Кажи как се краде от това зависи работата ти“. Някои бяха принудени да излязат в отпуск, а други заключвани по стаите докато подпишат документите си за напускане. Иначе по цял ден се говореше за МОРАЛ ?

Нашият министър и „седянката“ бяха изключително заети. Той не прие почти нито един спортен деятел в своя кабинет, в същото време за всеки, който имаше някакъв компромат и можеше да наплюе някой вратите бяха отворени.

В сградата беше попаднал и един Арогантен инженер-към него бяха препращани всички спортисти и ръководители. За всички тези дни, той стигна едва два пъти до зала “Арена Армеец”, но не за да присъства на спортно събитие разбира се, а за да послуша Никос Вертис и Iron Maiden на живо. За съжаление щетите, които нанесе по българския спорт с некомпетентното си поведение, държание и отношение са в огромен размер.

Така или иначе никой не разбра какво точно търсят адвокати, инженери, застрахователи, лесничеи в Министерство на младежта и спорта, назначени от приятели на приятели-на приятели, жени и любовници. Отново хора, които нямат нищо общо със спорта, но Ви уверявам от името на голяма част от точно тази спортна общност,че ще се радваме да не Ви виждаме повече никога в живота си.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати