Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Служителка на Проданов в Министерство на туризма с поредица скандални постове?

Мрежата

Служителка на Проданов в Министерство на туризма с поредица скандални постове?

Служителка на Проданов в Министерство на туризма с поредица скандални постове? - Tribune.bg

Тя се представя като Ива С. Павлова, за себе си е написала само, че от март работи в Министерство на туризма. Фейсбук активността и е ограничена в проруски и антиукраински публикации и… хейт срещу правителството.

ФейсбукФейсбук

Павлова не жали нито международната политика, нито новия проект на Стефан Янев

ФейсбукФейсбук

Положително отношение е демонстрирано само към БСП и лично министъра на туризма – социалистът Христо Проданов. В свой пост тя го поздравява, че е устоял на натиск да се изключи Русия от Световната организация по туризъм. Той обаче удържал и гласувал про-Кремъл.

А ето и как изглежда един от постовете на служителката:

*** „Мислех по празници да не пиша статуси ,но олигофренията не се търпи!Уж ни била стара и за нищо не ставаща нашата оръженийна техника ,ама аджеба точно ние задължително трябва да си я дадем на Украйна,нещо не схващам логиката?!Като толкова искате отивайте и се бийте за Украйна тия 10% бесни укрофили ,а не да ни налагате да влизаме зорлем във война!Айде чемодан-вакзал -Украйна и се бийте големите мъже,пък тук жените ви да приберат по една -две украинки с децата им у вас и да си ги дондуркат и издържат с лично ваши париP.S.Нас никой не ни е питал искаме ли да сме в НАТО!! # дагодухатвсичкидебетапоземнитекълбета“

***Правописът на дамата е запазен  


Топ новини

виж още