Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Смъртта на българите е добра отправна точка за некадърната пиар кампания на Радев

Мрежата

Смъртта на българите е добра отправна точка за некадърната пиар кампания на Радев

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Калина Андролова

Що за човек трябва да си, за да кажеш, че "българите не умират от коронавируса, а заради хаоса в управлението на кризата". А във всички останали държави по света от какво умират?!

През лятото обясняваше на умиращите днес, че няма вирус и Борисов ги затваря нарочно.

Омерзителен персонаж! Както казваше Удхаус, той е един от онези хора, чиито крака трябва да преброиш, за да се увериш, че не е магаре! Смъртта на българите е добра отправна точка за некадърната му пиар кампания. Той не си мръдна нито пръста, нито ума (?), за да направи НЕЩО в подкрепа на битката с КОВИД. Тъкмо обратното, от самото начало саботира всички усилия на властта за всякакви мерки.

Въобще, има по-тежки престъпления от паленето на книги. И едното от тях е да не ги четеш. В резултат много често празнотата в главата формира жестокост. Липсата на фина и емпатична същност у този човек е шокираща.  


Коментари (3)

Z Всъщност, магаретата са симпатични и работливи животни. Радев не е нито едно от изброените. Не е лесно да бъде оприличен на някоя земна твар. Такава самородна простотия, толкова искрена злоба пръска около себе си, че най-накрая ще затрие сам себе си.
27.11.2020 22:02 / Отговор
ЧукЧук Значи е скорпион.
28.11.2020 07:05 / Отговор
Ангел Вървете да са прегледате некадърници тролове. Илионорче и Благойчо и куп други като вас съсипахте държавата. Срамота
28.11.2020 14:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още