Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Боя се само Татяна Дончева и Филип Станев да не се превърнат в модни икони на 46-я парламент

Мрежата

Соня Колтуклиева: Боя се само Татяна Дончева и Филип Станев да не се превърнат в модни икони на 46-я парламент

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Питат ме как ще коментирам скандала с облеклото на депутата Филип Станев. Да, това е най-малкият проблем със сценариста, събудил се народен избраник.

Аз коментирам отдавна и често по темата за дрехите на публичните личности. Дори са ми подхвърляли гневно: да не си от модната полиция. Не, просто смятам, че дрехите изразяват уважение към останалите.

Непростимо е да се неглижира външния вид!

Преди години журналистките, които отразявахме дейността на парламента, пътувахме до чужбина, за да си купуваме дрехи за работа или пък търсехме връзки за “Агресия”. Народните представителки внимаваха как се появяват в пленарна зала, ценяха се политиците с изискан вкус. Всичко това се видя най-добре с избраничките на Царя - хубави и стилни жени.

После започна пренебрежителното отношение към стайлинга и към маниерите на общуване; започна да се бърка свободата и лекотата на разговора с уличния сленг.

Би ми се искало депутатите да са елегантни всеки ден като Ива Митева и Радостин Василев.

Боя се само Татяна Дончева и Филип Станев да не се превърнат в модни икони на 46-я парламент. Всичко се случва. В днешно време е правило липсата на правила.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още