Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Годеж, бременност и пикаещ прокурор – това са трите кита на 49-я парламент

Мрежата

Соня Колтуклиева: Годеж, бременност и пикаещ прокурор – това са трите кита на 49-я парламент

Соня Колтуклиева: Годеж, бременност и пикаещ прокурор – това са трите кита на 49-я парламент - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ-СДС в ролята на ергенът и ПП-ДБ в ролята на момата се сгодиха, пише журналистката в профила си във Фейсбук

От профила във Фейсбук на Соня Колтуклиева

Годеж, бременност и пикаещ прокурор. Това са трите кита на 49-я парламент.

ГЕРБ-СДС в ролята на ергенът и ПП-ДБ в ролята на момата се сгодиха. Колко дълго ще се проточи годежът преди от него да произлезе нещо – един Господ знае. Миро и Лена-на-Киро-и-Миро са годеници вече от 9 години. Политическият годеж ще изтрае ли 9 дни?

Г-ца Бориславова обяви, че ще става майка. Супер новина! Тя засега е единствената бременна депутатка в този парламент, обременен с невъзможността да роди правителство.

Г-ца Бориславова е на път да напусне парламента, както обяви на 11 април, часове преди официалното свикване на Народното събрание и часове след репортажа на ПИК от квартирата с парапета.

Една кореспондентка от Кърджали на медиите на Пеевски и на нѐкои демократични медии, кандидат-депутатка от „Демократична България“, неотдавна в упор запита Борисов дали има дете от една млада жена, понеже тя не може да му поиска ДНК-проба за това момиченце, чието бащинство му се приписва. Надявам се никой репортер да не пита това Киро или Миро.

Въпросът не е в ДНК-то, а в използването на държавата в услуга на държанките.

Световноизвестният “разследващ” журналист Атанас Чобанов, празнично, на връх Великден, публикува снимка на пикаещия в обществена тоалетна на летище, Иван Гешев.

Въпросът е: ще се остави ли главният прокурор да му пикаят на главата всякакви шарлатани, които отдавна трябваше да пишат показания в Националната следствена служба?!

Наковалня или чук? Това е въпросът.

Уж беше спешно да се приемат законите – много на брой! – за да получи България милионите от Брюксел по Плана за устойчивост и развитие, а то – пак недоносчето на Крум Зарков запъпли из парламента. Затова ПП-ДБ искат да разполагат с председател на парламентарната правна комисия. Не че Радомир Чолаков от ГЕРБ нещо им пречи на Кирил, Христо, Надежда и компания, де – в миналия парламент той откровено им прислужваше.

…. Докъде ли може да доведе куролацията на ротация на клета майка България, изправена на парапета, с риск да бъде блъсната надолу по стълбите?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати