Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Ицо Хазарта бил сравнил затварянето на ресторантите с Холокоста

Мрежата

Соня Колтуклиева: Ицо Хазарта бил сравнил затварянето на ресторантите с Холокоста

Соня Колтуклиева: Ицо Хазарта бил сравнил затварянето на ресторантите с Холокоста - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Ицо Хазарта бил сравнил затварянето на ресторантите, заради пандемията, с Холокоста, прочетох заглавие в сайта “Площад Славейков”.

Пиян? Дрогиран? Или прост.

Кощунствен, без съмнение.

На англичаните им забраниха 2 свещени за тях неща: пъбовете и футбола. Но никой не прави такива отвратителни сравнения с исторически трагедии.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Татулова Точните му думи бяха, че за един евреите не бяха приоритет и знаем какво се случи! И тук световно известната красива и умна топ журналистка Цецка замълча, да не казвам като какво! В този случай не става дума за функционална неграмотност, а за невежество с взлом! И не, Ицо, евреите са били пръв приоритет на Хитлер и тези, на които мозъка ни не прилича на желе, го знаем! Провери в интернет какво ще ти излезе на думата концлагер!
Е как се докарахме до тук? Един софийски дришльо да формира обществено мнение? Ама ние сме за бой, понеже всяко възгордяло се леке, въоръжено с подкрепата на градската либерално-номенклатурна общност, може с кеф да ни се изплюе в лицето! Отрепки, госпожи и господа, ама с права и привилегии!
26.01.2021 13:12 / Отговор
Karabas Barabas А, няма проблем, след един малоумен кретен – Тома Белев, който каза, че най-евтино са пътували евреите в конските вагони на път към пещите, сега и паважния посерко Ицо Хазарта влезе в списъците на Мосад! Онези са хора, които не забравят, така че не ги виждам и двамата цървули да отгледат стари кости! Възмездието може да дойде във всеки един момент, а те няма и да разберат за това – само после разни недоклецани шлякатарници ще им ходят бавно и с букети след полегатите секции! Ами на печелившите – честито! Пак заповядайте, боклуци нещастни!
26.01.2021 18:02
е Karabas малко прекаляваш. Да се придържаме към нормалността. Що се отнася до Ицо Хазарта ако наистина беше знаял какво се е случило нямаше да изплещи подобна глупост, а от фен-клуба му ако бяха знаяли какво се е случило щяха да го освиркат, но те знаят по-малко и от него. А ние за жалост знаем и какво се е случило и какво ще се случи.
26.01.2021 18:50
Karabas Barabas Ами възможно е, но на много места хич, ама никак не си падат по заигравките с Холокоста. Не им желая злото на тези двамата, но щом искат да се пишат обществени фигури, нека поне малко да мерят приказките, защото и в най-добрия случай не даваме добри сигнали към международната общност.
26.01.2021 19:17
Даката Тази лелка Соня Колтуклиева беше сред придворните лакей и драскачи на фараона Цветан Василев. И ето, че за пореден път изопачава чуждите думи и да създава фалшиви новини.
29.01.2021 08:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети